HUOLTOMEKAANIKKO, Varsinais-Suomi

Wihuri on teollisuutta ja kauppaa harjoittava kansainvälinen suomalainen monialakonserni. Wihurin neljä toimialaa ovat pakkausteollisuus, päivittäistavaratukkutoiminta, tekninen kauppa ja liikelentotoiminta. Konsernin liikevaihto on noin 1,9 miljardia euroa ja henkilöstön määrä noin 5 200. Wihuri Oy Tekninen Kauppa on voimakkaasti ratkaisuliiketoimintaan keskittynyt teknisen kaupan asiantuntija. Olemme osa kansainvälistä suomalaista Wihuri-konsernia ja toimineet useiden vuosikymmenien ajan alamme luotettuna yhteistyökumppanina Suomessa. Tarjoamme asiakkaillemme innovatiivisia kokonaisratkaisuja parantaaksemme heidän liiketoimintojaan.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 

 

Wihuri Oy Teknisen Kaupan palveluverkoston kasvaessa haemme nyt vakituiseen työsuhteeseen
Kenttähuoltomekaanikkoa Varsinais-Suomeen

Toimit kenttähuoltomekaanikkona vastaten Linde –trukkien huolto ja korjaustöistä. Työ on itsenäistä ja tehtävässä menestymisen ratkaisee oikea persoona ja asenne, oppimiskyky ja oma-aloitteisuus, sekä itsenäiset työskentelytavat ja into alaan. Työtehtävät suoritetaan pääasiassa asiakkaiden luona Varsinais-Suomen alueella.  

 Odotamme sinulta
 - Soveltuvaa ammattitutkintoa
- Alan työkokemusta (esim. trukit/henkilöautot/raskas kalusto) 
- Mekaniikan tuntemusta
- Sujuvaa suomen kielen taitoa
- Perus IT -taitoja
- kykyä itsenäiseen työskentelyyn ja päätöksentekoon 
- hyvää organisointikykyä

Katsomme eduksi
- hydrauliikan tuntemuksen 
- englannin kielen tekniikan sanaston hallitsemisen
- sähkötekniikan tuntemuksen
- aiemman kokemuksen trukkihuollosta
- kokemuksen liikkuvan kaluston huolto- ja korjaustoiminnasta

Tarjoamme
- vakituisen työsuhteen
- modernit työvälineet
- kilpailukykyisen palkkauksen
- monipuoliset työtehtävät
- itsenäisen työnkuvan 
- tiimin tuen ja lisäkoulutusmahdollisuuksia
- työterveyshuollon
Ole nopea, haku tehtävään aloitetaan heti, ja työ alkaa soveltuvan henkilön löydyttyä!
Kiinnostuitko? Rekisteröi CV:si palkkatoiveineen sivujen www.manpower.fi tehtävän ”Huoltomekaanikko, Wihuri Oy Tekninen Kauppa” kautta pikimmiten, kuitenkin viimeistään 28.10.2018 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Esko Saurio 0406472205, esko.saurio@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.