SUPPLY CHAIN SPECIALIST

Asiakkaamme on kansainvälisesti toimiva teknologiateollisuuden toimija Tampereella.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakkaallemme pikaisella aikataululla  SUPPLY CHAIN SPECIALISTIA 

Työtehtäviin kuuluu raaka-aineostojen koordinointi tarvehankintapohjaisesti. Työskentelet valmiin toimittajaverkoston kanssa olemassa olevien sopimusten tukemana ja osana tuotannonsuunnittelun ja oston ammattilaisista koostuvaa tiimiä.

Sinulla on kaupallinen tai tekninen peruskoulutus ja vähintään perustuntemus hankinta- ja logistiikka-alan toiminnoista. Tuotannonsuunnittelun työkokemus ja/tai tuotannonsuunnittelujärjestelmien tuntemus on eduksi. Tehtävässäsi tarvitset suomen lisäksi sujuvaa englannin suullista ja kirjallista kielitaitoa.

Tehtävä on puolen vuoden määräaikaisuus. 

Odotamme sinulta ennen kaikkea hyvää asennetta, tiimityötaitoja ja halua oppia teollisuuden työtehtävistä. Voit olla työurasi alkuvaiheilla oleva tulevaisuuden tekijä tai jo kokemusta omaava konkari. 

Tarjoamme sinulle hyvän perehdytyksen ja loistavan työporukan lisäksi ammatillisia kehittymismahdollisuuksia osana arvostetun yrityksen ammattitaitoista porukkaa. Työ alkaa heti ja valinnat tehdään pikimmiten kun soveltuvat henkilöt löytyvät. 

Lisätietoja tehtävästä antaa Area Manager Päivi Tammilehto p. 050 530 3377

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.