ASSISTENTTI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki, Rauma, Pori
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme ASSISTENTTIA asiakkaallemme assistenttipalveluun Olkiluotoon määräaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteeseen elokuun puoliväliin asti.

Työskentelet osana Assistenttipalvelut-tiimiä aloittaen yleisistä assistenttipalvelut tehtävistä, jotka sisältävät mm. 
- Tilavarausten, tarjoilutilausten, vieraantuonti-ilmoitusten sekä tilaisuuksiin liittyvien kuljetusvarausten hoitamisen
- Konsernin henkilöstön muistamisten (palvelusvuodet, 50, 60 –syntymäpvt ymv.)  ja työyhteisötilaisuuksien järjestämisen
- Yleisen neuvontapalvelun (mm. assistenttipalvelunumeropäivystys)

Henkilön kokemuksen ja osaamisen perusteella tarkoitus on laajentaa melko nopeasti toimenkuvaa yhteen erikseen sovittavaan Assistenttipalveluiden tiimiin, vaihtoehdot tiimeistä mainittu alla:
- Kopiointi- ja tulostuspalvelut
- Resursoinnin tuki
- Matkapalvelut
- Kiinteistöpalvelut
- Vierailuassistenttipalvelut
- Johdon assistenttipalvelut
- Posivan raportointipalvelut
- Säteilyannoskirjanpitopalvelut
- Ydinmateriaalikirjanpitopalvelut

Sopiva koulutustausta tehtävään on ammattikorkeakouluopinnot, esim. tradenomi. Tehtävä edellyttää asiakaspalvelu- ja tiimityöskentelytaitoa, oma-aloitteisuutta, tietojärjestelmätaitoja sekä hyvää suomen ja englannin kielen osaamista. Positiivinen asenne ja työn tekemisen meininki kantavat pitkälle!

Tämä työtehtävä Olkiluodossa tarjoaa hyvin mielenkiintoisen työympäristön, joka on laajuudessaan, työssään ja lokaatiossaan uniikkia Suomessa työkokemuksesta puhumattakaan. Hae paikkaa välittömästi, mikäli mielenkiintosi heräsi, sillä täytämme sen välittömästi sopivan ehdokkaan löydyttyä.

Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 16.1.2019 mennessä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistai- ja torstai-iltapäivisin klo 14.00-16.00 ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.