TALOUSASSISTENTTI, Espoo

Import Numero 1 Oy on yli 30 vuotta toiminut laadukkaiden ravintola-, majoitus- ja laitosalan erikoistekstiilien maahantuojana. Oman No Problem Textiles - tuotemerkin lisäksi valikoimaan kuuluvat korkealuokkaiset kuluttajille suunnatut vuodetekstiilit, kuten Hoie of Scandinavia -peitot ja tyynyt, Velfont-patjansuojat ja nesteenpitävät Respira-lakanat sekä Conforal-nesteenpitävät Tencel-lakanat.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Import Numero 1 Oy:lle TALOUSASSISTENTTIA toimimaan tilausten käsittelyn, sekä avustavien taloushallinnon tehtävien parissa. Tehtävään valittava henkilö työllistyy suoraan Import Numero 1:n työntekijäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen ja työt alkavat sopimuksen mukaan oikean henkilön löydyttyä. Työpaikka sijaitsee Espoon Muuralassa.

Tehtäviisi kuuluu avustavia taloushallinnon tehtäviä, kuten tilausten käsittelyä, osto- ja myyntilaskutusta, raportointia ja kirjanpidon aineistojen toimittamista tilitoimistoon. Yhteydenpito yrityksen ulkomailla sijaitseviin päämiehiin esimerkiksi toimituksiin tai laskuihin liittyvissä asioissa tapahtuu englanniksi. Lisäksi muut pienen toimiston yleiset tehtävät kuuluvat toimenkuvaasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aiempaa kokemusta avustavista taloushallinnon tehtävistä
- palveluhenkistä ja itsenäistä työotetta
- kokemusta taloushallinnon järjestelmistä, erityisesti Lemonsoft-tuntemus katsotaan eduksi
- äidinkielentasoista suomen kielen ja hyvää englannin kielen osaamista

Tarjoamme monipuoliset ja vaihtelevat työtehtävät korkealaatuisten tuotteiden parissa suomalaisessa perheyrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään oikean henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.