RENGASASENTAJAT, Tampere

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nohevia (nopeasti heti valmiita) RENGASASENTAJIA kevään rengasjumppaan Tampereelle eli Mansesteriin.

Rengasasentajana työskentelet osana tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa, joiden lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta maaliskuun puolivälistä alkaen ja jatkuen huhtikuun puoleen väliin saakka.

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia, jotka kykenevät rengasjumppaan muistuttavaan eli fyysisesti raskaaseen työhön.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että sormien likaantuminen ei haittaa ja erinäiset työkalut eivät tuota sinulle tuskaa. Positiivisella asenteella ja hyvällä työmoraalilla pääsee pitkälle, sillä palvelet myös asiakkaita kiireisessä työympäristössä ja tietysti hymyssä suin.

Tarjoamme sinulle perehdytyksen tehtävään sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja kompensaation tehdystä työstä, ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään pääsääntöisesti päivävuorossa kello 8-17 välillä. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Mikäli olet hakemamme henkilö, jätäthän hakemuksesi heti, sillä paikat täytetään sopivien henkilöiden löydyttyä

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe 12-16 Recruitment Consultant Olli Tossavainen, p. 045 357 8885, olli.tossavainen@manpowergroup.fi