KOKOONPANOTYÖNTEKIJÄT, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
6

 

Haemme asiakkaallemme

KOKOONPANOTYÖNTEKIJÖITÄ Vaasaan 

Työtehtäviisi kuuluu kokoonpanotyön lisäksi mm. ruuvausta, pakkausta, elementin sahausta ja niittausta. 

Katsomme eduksi vastaavan työkokemuksen. Oletko särmännyt tai löytyykö sinulta kokemusta rakennusalalta tai koneistuksesta, nämä voivat olla avuksi. Tärkeintä tehtävässä kuitenkin on, että työkalut pysyvät käsissä ja asenne on kunnossa!

Työsuhde on aluksi määräaikainen n. 4 viikkoa, mutta sinulle on mahdollisuus pitkään työsuhteeseen yrityksen kanssa. Työ tehdään arkisin kahdessa vuorossa. Työ alkaa heti.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Hae tehtävää viimeistään 18.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi