KIRJANPITÄJÄ, Helsinki

HYKS-instituutti Oy on osakeyhtiö, joka on erikoistunut lääketutkimuksiin liittyviin hallintopalveluihin ja niiden kehittämiseen. HYKS-instituutti Oy:n tehtävänä on edistää korkeatasoista kansainvälistä tutkimusta potilaiden hyväksi koko Helsingin ja Uudenmaan sairaanhoitopiirin alueella. HUSin erikoislääkärien ja ammattitaitoisen hoitohenkilökunnan lisäksi käytössä on Helsingin yliopiston lääketieteellisen tiedekunnan tutkijoiden tietotaito. Arvostettujen tutkijoiden kansainvälinen verkosto Euroopan ja Yhdysvaltojen parhaiden yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa takaa kaikilla erikoisaloilla uusimman tiedon saatavuuden potilaiden parhaaksi. Vuonna 2017 HYKS-instituutti Oy työllisti 450 henkilöä ja sen liikevaihto oli 8,1 milj. euroa. Yhtiön liikevaihto koostuu pääosin kansainvälisten lääkeyritysten kanssa solmituista toimeksiantosopimuksista. Uusia toimeksiantoja on vuosittain 100-150. Useat tutkimukset kestävät vuosia. Tälläkin hetkellä HYKS-instituutilla on käynnissä yli 400 tutkimusta.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme HYKS-instituutti Oy:n taloushallinnon tiimiin KIRJANPITÄJÄÄ.

työskentelemään kokopäiväisesti osana kuusihenkistä taloustiimiä. Työt alkavat sopimuksen mukaan mahdollisimman pian ja työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva. Työsuhde on alkuun Manpowerin kautta, mutta siinä on mahdollisuus ajan myötä rekrytoitua suoraan HYKS-instituutille. 

Toimit kirjanpitäjänä osana taloushallintotiimiä. Työtehtäväsi koostuvat kirjanpidon monipuolisista tehtävistä kuten kuukausi- ja vuosiraportoinnista sekä tilinpäätöksen laadinnasta. Vastaat kirjausketjun oikeellisuudesta, kirjanpidon täsmäytyksistä ja kirjanpidon aikataulujen noudattamisesta. Osallistut myös aktiivisesti kirjanpidon prosessien ja järjestelmien kehitystyöhön.

Edellytämme valittavalta henkilöltä riittävää kaupallista peruskoulutusta ja useamman vuoden kokemusta vastaavista tehtävistä, sekä halua ja kykyä kehittää HYKS-instituutin kirjanpitoa. Hyvä englanninkielen taito auttaa tehtävässä menestymisessä. Toivomme valitulla henkilöllä olevan hyvät kommunikointitaidot sekä oma-aloitteinen työote.  

Hae tehtävää rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Suvi Väänänen suvi.vaananen@manpowergroup.fi .

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä. Vuosittain rekrytoimme yli kolme miljoonaa ihmistä vakinaisiin ja määräaikaisiin tehtäviin ja tarjoamme kattavia henkilöstöalan palveluja. Manpowerilla on yli 3500 toimistoa 80 maassa. Suomessa palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Olemme asiantuntijasi muuttuvassa työmaailmassa. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.