RECRUITMENT CONSULTANT, Jyväskylä

ManpowerGroup on rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen, konsultointiin sekä palveluratkaisuihin erikoistunut yritys, joka toimii 80 maassa. Suomessa aloitimme toimintamme 1997 ja tänä päivänä palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti 13 aluetoimistomme kautta. Vuosittain tuotamme palveluita ja ratkaisuja yli 400 000 yritykselle ja organisaatiolle eri toimialoilla, paikallisista pk-yrityksistä globaaleihin yhtiöihin. ManpowerGroup toimii neljän brändin alla: ManpowerGroup Solutions, Experis, Manpower ja Right Management. Olemme edelläkävijöinä luomassa ja tuottamassa innovatiivisia henkilöstöratkaisuja, jotka auttavat asiakkaitamme selviytymään voittajina muuttuvassa työmaailmassa.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Jyväskylään aktiivista, ammattitaitoista ja työstään innostuvaa rekrytointikonsulttia vakituiseen työsuhteeseen.

Tehtävässä vastaat itsenäisesti asiakaskenttäsi aktiivisesta hoitamisesta ja laajentamisesta. Toimit asiakkaidesi asiantuntijana ja sparraajana vaihtelevissa resursointitarpeissa ja toteutat asiakkaalle parhaat ratkaisut aina hakuprosessista työntekijävalintaan sekä asiakkuuksien ylläpitämiseen ja kehittämiseen saakka. Tehtävässäsi saat kattavan läpileikkauksen eri toimialoihin ja organisaatiotasoihin. Olet myös luomassa ja edistämässä asiakkaidesi työnantajamielikuvaa ja tuottamassa positiivista hakijakokemusta eri alojen osaajille asiantuntijuutesi ja ammattitaitosi kautta.

Edellytämme sinulta aiempaa kokemusta palvelumyynnistä ja henkilövalinnoista tai kokemusta henkilöstöpalvelualalta. Eduksi katsomme pätevyydet toteuttaa henkilövalinnoissa soveltuvuusarviointeja. Työssä toimit sujuvasti sekä suomen että englannin kielellä. Arvostamme Jyväskylän alueen yrityskentän tuntemusta sekä luontaista kykyä ja halua verkostoitua.

Olet etsimämme henkilö, mikäli olet vakuuttava ja luonteva osaaja, joka tarttuu ennakkoluulottomasti ja positiivisesti uusiin haasteisiin sekä soveltaa osaamistaan muuttuvissa tilanteissa. Tuloshakuisena persoonana tunnistat mahdollisuudet ja työskentelet määrätietoisesti sekä henkilökohtaisten että tiimin tavoitteiden eteen. Olet asiakkaillesi ratkaisuja tuova asiantuntija ja kumppani, joka haluaa oppia sekä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Nautit ihmisten parissa työskentelystä ja olet aktiivinen suhteiden ylläpitäjä. Ohjaat jouhevasti omaa työskentelyäsi ja omaksut uutta tietoa ripeästi. Työtoverina olet positiivinen ja ideoiva osallistuja, joka kantaa kortensa kekoon onnistumisen ilmapiirin ylläpitämiseksi ja yhteisen tavoitteiden saavuttamiseksi. Nautit tekemisen meiningistä ja pidät langat käsissäsi paineen alla.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, itsenäisen ja vastuullisen tehtäväkentän.  Saat kattavan perehdytyksen ja jatkuvan tuen päivittäisen arjen vilskeessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian, kutenkin viimeistään 31.10.2017. Lisätietoja tehtävästä antaa Regional Manager Tomi Rautsi p. 050 4418931 tai tomi.rautsi@manpowergroup.fi.