SÄRMÄÄJÄ, Vaasa

Promeco on kokenut ja luotettava sähkömekaanisten kokoonpanojen sekä niihin liittyvien palveluiden toimittaja. Promeco tarjoaa asiakkailleen räätälöityjä kokonaisratkaisuja teknisestä suunnittelusta ja testauksesta asennukseen ja elinkaaripalveluihin asti. Palvelut kattavat niin avaimet käteen -ratkaisut kuin yksittäiset erikoisratkaisut – ja kaiken siltä väliltä. Huipputason tuotannon lisäksi yritys tarjoaa kattavia tukipalveluja. Lue lisää: www.promeco.fi

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme vakituisiin työsuhteisiin

SÄRMÄÄJIÄ Vaasaan

Tehtävässäsi särmättävät kappaleet ovat paksuudeltaan pääosin 1mm-3mm ja ovat tärkeä osa lämmöneristysratkaisujen kokonaisuutta.

Odotamme sinulta alan koulutusta ja työkokemusta vastaavasta. Löytyyhän sinulta kuvanlukutaito ja olet myös ohjelmointitaitoinen. Tarkkuus, huolellisuus ja pitkäjänteisyys luetaan myös hakijalle eduiksi. 

Tarjoamme tehtävän vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä, pääset myös osaksi viihtyisää työyhteisöä.  Työ on 2-vuorotyö ma-pe. 

Kiinnostuitko? Hae tehtävää heti, kuitenkin viimeistään 22.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.