KOJEISTOASENTAJA (sähköasentaja), Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
2
 
Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen n. 3 kk:n työsuhteeseen 
 
KOJEISTOASENTAJIA Vaasaan
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää:
 
- sähköalan koulutusta
- kokemusta vastaavista tehtävistä
- voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
- joustavuutta ja oikeaa asennetta
 
Kojeistoasentajan työtehtävässä kokoat ja testaat sähkökeskuksia. 
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista ja viihtyisää työyhteisöä. Työsuhde on määräaikainen n. 3 kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Työ alkaa heti kesäkuun alussa ja kestää elokuulle. 
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävät täytetään heti oikeiden henkilöiden löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 25.7.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Kirsi Palomäki 22.7. asti 0443357576 tai kirsi.palomaki@manpowergroup.fi ja sen jälkeen Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi
Viimeinen hakupäivä
2019-07-25