Kunnossapitoasentaja sähkö- ja automaatiokunnossapitoon

Roal Oy on voimakkaasti kasvava biotekniikka-alan yritys, jonka omistavat suomalainen Altia Oyj ja englantilainen elintarvikealan yritys Associated British Foods (ABF). Roal Oy on yksi maailman merkittävimmistä teollisuusentsyymien kehittäjistä ja valmistajista. Tuotamme entsyymejä rehu-, elintarvike-, metsä- ja tekstiiliteollisuuden tarpeisiin. Tutkimus- ja kehitysosastomme, laadunvalvonta-laboratoriomme, koetehtaamme ja tuotantolaitoksemme sijaitsevat Rajamäellä, Nurmijärven kunnassa. Henkilökuntamme määrä on noin 170. Tehtaamme tuotannosta yli 95 prosenttia menee vientiin.

Työpaikan sijainti: 
Kanta-Häme, Uusimaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haluatko työskennellä yhdessä maailman merkittävimmistä bioteknologian kasvuyrityksistä? Oletko sinä se aktiivinen tekijä, jota kaipaamme porukkaamme?

Etsimme vakituiseen työsuhteeseen tuotantolaitokseemme Rajamäelle oma-aloitteista ja ammattitaitoista teollisuusalan

KUNNOSSAPITOASENTAJAA sähkö- ja automaatiokunnossapitoon

Tässä tehtävässä sinulla on lupa olla reipas ja positiivinen teollisuusympäristön osaaja, joka nauttii itsenäisestä työskentelystä. Et heittäydy huolimattomaksi rutiininomaisessa työssä, mutta osaat myös reagoida äkillisiin muutoksiin joustavasti.

Tärkein tehtäväsi on
- Sähkö-, automaatio- ja instrumentoinnin (SAI) korjaus-, ennakkohuolto- ja kunnonvalvontatyöt, määräaikaistarkastukset sekä SAI-asennukset

Arvostamme suuresti 
- tiimityöskentely- ja yhteistyötaitojasi 
- positiivista asennettasi 
- sitoutumistasi pitkäaikaiseen työsuhteeseen
- jonkin kunnossapitojärjestelmän osaamista

Edellytämme sinulta 
- sähköalan koulututusta ja kokemusta prosessiteollisuudesta
- sujuvaa suomen kielen taitoa ja englannin kielen osaaminen katsotaan eduksi 
- teollisuusautomaation hallintaa
- sähkökaavioiden lukutaitoa
- ongelmanratkaisukykyä

Jotta SINÄ viihtyisit työyhteisössämme, tarjoamme sinulle:
- huolellisen perehdytyksen tehtävään ja paljon muuta yrityksen sisäistä koulutusta 
- mahdollisuuden kasvaa ja kehittyä urallaan ison yrityksen sisällä
- erinomaiset työterveyshuollon laajennetut palvelut ja vakuutuksen, koska arvostamme työhyvinvointiasi ja –turvallisuuttasi
- virkistyspäiviä ja virike-edun
- kilpailukykyisen palkan ja tuotannon palkkiojärjestelmän

Tässäkö se on? Sinun uusi työpaikkasi? Siinä tapauksessa vakuuta puolestasi meidät ja rekisteröi cv:si välittömästi painamalla vieressä olevaa HAE-painiketta. Aloitamme hakemusten läpikäymisen välittömästi, koska tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.

Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä Manpowerin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Maria Kaukonen, maria.kaukonen@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys