KESÄTYÖNTEKIJÄ, Tampere

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme kesätyöntekijää Tampereelle

Oletko sinä yli 18-vuotias innostunut ja oma-aloitteinen rakennusalasta kiinnostunut tulevaisuuden ammattilainen? Haemme nyt kesätyöntekijää Tampereelle, Lahdesjärvelle rakennuskonevuokraamoon määräaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviisi kuuluvat muun muassa asiakkailta palautuvan kaluston vastaanottaminen, tarkastus ja hyllyttäminen sekä tilausten kerääminen varastosta. Kesätyöpaikka on kokoaikainen ja työajat sijoittuvat arkisin välille 7.00-16.00 (7,5 tuntia päivässä). Pääset myös omalla osaamisellasi vaikuttamaan tehtävän sisältöön.

Odotamme sinulta hyvää asennetta, työmotivaatiota ja asiakaspalveluhenkisyyttä. Olet positiivinen ja reipas työntekijä, joka hoitaa työnsä ripeästi ja oma-aloitteisesti. Katsomme eduksi, muttemme edellytä, kokemuksen varastotyöstä tai rakennusalalta, trukin käyttötaidon sekä erilaisten rakennusalalla tarvittavien koneiden ja laitteiden tuntemuksen.

Tarjoamme sinulle arvokasta työkokemusta ja mukavat sekä kannustavat työkaverit yrityksessä, jossa kaikki puhaltavat yhteen hiileen. Työssä pääset oppimaan uutta ja toimimaan vastuullisessa roolissa, innostavan työporukan ympäröimänä.

Lisätietoa tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Toikkanen puh. 040 185 6438, laura.toikkanen@manpowergroup.fi