TUOTANTOINSINÖÖRI, Ruovesi

Alteams Group on yksi maailman johtavia alumiinivalimoita. Liikevaihtomme on noin 110 miljoonaa euroa ja työllistämme yhteensä noin 1800 henkilöä. Suomessa henkilöstöä on noin 170. Alteams Finland Oy:n tuotantolaitokset sijaitsevat Laihialla, Lopella ja Ruovedellä. Ruoveden tehdas työllistää n. 30 henkilöä. Asiakkaitamme ovat koti-ja ulkomaiset koneenrakennuksen yritykset mm. Wärtsilä, Valmet ja ABB. Vuosiliikevaihtomme n.3-4 milj. €.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Ruovesi
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt TUOTANTOINSINÖÖRIÄ toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen Alteams Finland Oy:lle Ruovedelle.
 
Työtehtävä: 
 
Tehtävässä toimit laajasti erilaisissa toiminnoissa tehtaalla. Tuotantoinsinöörinä toimit tuotannon, toiminnanohjauksen, laadun ja kehitystoimenpiteiden parissa. (Pääasiassa työtehtävät liittyvät tuotannollisiin ja laadullisiin toimenpiteisiin kuten raportointiin, projektien seurantaan ja läpivientiin sekä tuotannon seurantaan ja mahdollisiin kehitysprojekteihin. )
 
Työtehtäviin kuuluu laatusuunnittelua ja laatumittareiden raportointia, tarvittaessa yhdessä luokituslaitosten kanssa, uusien tuotteiden ylösajoprojektien vetämistä, oman tuotannon suunnittelua ja prototyyppien valmistuksen valvonta  yhdessä linjapäällikön kanssa. Toimit tarvittaessa myös linjapäällikön sijaisena. Toimenkuvassa menestyäksesi sinulta vaaditaan kykyä tarttua monipuolisiin tehtäviin.
 
Sinulla on:
- Kyky työskennellä itsenäisesti, sekä tiimissä. 
- Kyky tehdä itsenäisiä päätöksiä ja ratkaista ongelmia
- Tekninen koulutustausta: insinööri
- Tietokoneohjelmien osaaminen (toiminnanohjausjärjestelmät ja 3D-ohjelmistot; Solidworks)
- Positiivinen ja aktiivinen asenne
- Tekninen tietämys: tuotantoinsinöörin tulee lukea asiakkaiden tuotedokumentteja ja viedä tarvittavat vaatimukset  tuotantoon 
- Sujuva englanninkielen suullinen ja kirjallinen taito
 
Tarjoamme sinulle 
- Monipuolisen tehtävänkuvan
- Kansainvälisen yhtiön tuomat mahdollisuudet
- Uudet teknologiat alalla
- Monipuolisen asiakaskentän
- Laadukkaan terveyshuollon ja kattavat vakuutukset 
- Mahdollisuuden palkkiopalkkajärjestelmään 
- Koulutusmahdollisuudet
 
Kiinnostuitko? 
 
Hae tehtävää 31.5. mennessä rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi Tampere -kautta.
 
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen, p. 040 1864937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com
 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.
 
Työt alkavat sopimuksen mukaisesti.