CUSTOMER CARE ASSISTANT, Espoo

Mittaus- ja tutkimusmaailmaa jo lähes 200 vuoden ajan mullistanut Leica Geosystems luo kattavia ratkaisuja ammattilaisille kaikkialla planeetallamme. Monien eri alojen, kuten ilmailun ja puolustuksen sekä turvallisuuden, rakentamisen ja valmistuksen, ammattilaiset luottavat laatutuotteistaan ja innovatiivisten ratkaisujen kehittämisestä tunnettuun Leica Geosystemsiin kaikissa paikkatietotarpeissaan. Tarkoilla ja täsmällisillä laitteilla, pitkälle kehitetyillä ohjelmilla ja luotettavilla palveluilla Leica Geosystems tuo joka päivä lisäarvoa maailmamme tulevaisuuden parissa työskenteleville. Leica Geosystems on osa ruotsalaista Hexagon-konsernia (Nasdaq Stockholm: HEXA B), joka on johtava maailmanlaajuinen informaatioteknologian ratkaisujen tarjoaja ja tähtää laadun ja tuottavuuden parannuksiin paikkatieto- ja teollisuuden yrityssovelluksissa. Suomessa Leican laitteita on käytetty jo vuosikymmeniä ja sillä on vakiintunut asema mittaustekniikan arvostettuna ja luotettavana merkkinä. Leica Geosystems Oy markkinoi, myy ja vuokraa Leica Geosystemsin tuotteita ja järjestelmiä Suomessa. Päätoimipisteemme sijaitsee Espoossa. Lisätietoja: www.leica-geosystems.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Customer Care Assistanttia määräaikaiseen, aluksi 6 kk työsuhteeseen. Työpaikkasi sijaitsee Espoon toimistollamme Keilarannassa, jossa meillä on ajanmukaiset ja modernit tilat. Työt alkavat mahdollisimman pian, heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Tehtäviisi kuuluvat:

- myyntilähetteiden ja ostotilausten päivittäminen järjestelmiin

- tilaustietojen päivittäminen

- rahtikirjojen tekeminen

- postitustehtävät

- varastotyöntekijän sijaistaminen

- muissa toimistotehtävissä avustaminen

Toivomme, että olet palveluhenkinen ja rohkea tarttumaan erilaisiin tehtäviin. Työotteeltasi olet järjestelmällinen ja huolellinen. Omaat hyvät tietotekniset taidot ja kärsivällisyyttä hoitaa myös rutiininomaisia tehtäviä. Leica Geosystems on kansainvälinen yritys, joten kommunikoit suomen kielen lisäksi sujuvasti myös englanniksi, erityisesti kirjallisesti.

Tarjoamme sinulle monipuoliset työtehtävät ja työpaikan konsernissa, jossa yhdistyvät kansainvälisen organisaation ja pienen toimiston hyvät puolet ja mahdollisuudet.

Hae tehtävää ASAP osoitteessa www.manpower.fi  

Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.