WEB-KEHITTÄJÄ PYTHON/JAVASCRIPT-YMPÄRISTÖÖN, Helsinki

Suomen Syöpärekisteri on Suomen Syöpäyhdistyksen ylläpitämä tilastollinen ja epidemiologinen tutkimuslaitos, jossa työskentelee noin 40 eri alojen ammattilaista. Syöpärekisteri on ylläpitänyt THL:n lakisääteistä syöpärekisteriä vuodesta 1952 lähtien. Syöpärekisterin tehtäviin kuuluvat syöpätietojen ja joukkotarkastustietojen rekisteröinti, tilastointi ja seurantatutkimusten tuottaminen. Lisää tietoa toiminnastamme: www.syoparekisteri.fi www.syopajarjestot.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Suomen Syöpärekisteri hakee IT-osastolleen vakituiseen työsuhteeseen

WEB-KEHITTÄJÄÄ PYTHON/JAVASCRIPT-YMPÄRISTÖÖN

Syöpärekisteri uudistaa tietojärjestelmiään, ja etsimme nyt kehitystiimiimme vahvistusta web-sovellusten suunnitteluun, toteutukseen ja ylläpitoon. Viiden hengen rento ja innostava tiimimme vastaa mm. valtakunnallisesta syöpäilmoituspalvelusta sekä syöpärekisteröinnin ja joukkotarkastusrekisteröinnin työkaluista. Liity joukkoomme tekemään tärkeää työtä Suomen syöpätutkimuksen hyväksi.

Menestyt tehtävässä, mikäli sinulla on jo jonkin verran kokemusta vastaavista tehtävistä työelämässä. Pystyt toimimaan sekä itsenäisesti että osana tiimiä ja  sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä kyky kommunikoida eri tieteenalojen ja ammattiryhmien kanssa. Olet motivoitunut sekä työssäsi järjestelmällinen ja tarkka. Ymmärrät huolellisen suunnittelun ja toteutuksen lisäksi myös dokumentoinnin tärkeyden. Sinulla on halu kehittää taitojasi ja työskentelytapojasi jatkuvasti paremmiksi. 

Hakijalta toivomme:

- Yleisimpien web-tekniikoiden hallintaa (mm. HTML5, CSS3)
- JavaScript- ja Python- osaamista
- Kokemusta web-sovellusten toteutuksesta 
- Vähintään perustason ymmärrystä relaatiotietokannoista
- Aikaisempaa työkokemusta IT-alalta
- Soveltuvaa teknisen alan koulutusta 
- Suomen- ja englannin kielen taitoa

Eduksi katsomme:    

- PostgreSQL-osaaminen
- UX/UI-suunnitteluosaaminen

Tarjoamme sinulle:    

- sijainnin Helsingin ydinkeskustassa
- mahdollisuuden etätyöhön
- lounas- ja kulttuuriedun
- työterveyshuollon
- viikoittaisen liikuntatunnin työajalla
- hyvät vaikutusmahdollisuudet omaan työhösi

Työpaikkamme on savuton.

Kiinnostuitko?

Hae tehtävää 2.5.2019 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laita mukaan myös palkkatoiveesi. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Pia Santanen sähköpostitse: pia.santanen@fi.experis.com.

 
Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.