KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Pohjanmaan Asemat Oy:lle Huoltamokahvilatyöntekijöitä. Työpaikan sijainti on ensisijaisesti Shell Pitkäkatu. Pohjanmaan Asemilla on Vaasassa Shell huoltamot Vaasan keskustassa ja Kivihaassa, sekä ST1 Palosaarella. Shell Pitkäkatu tarjoaa polttoaineen lisäksi ravintola-, Veikkaus-, ja Select-myymäläpalvelut. 

Oletko sinä hakemamme reipas ja asiakaspalveluhenkinen

KAHVILATYÖNTEKIJÄ HUOLTAMOLLE

Työ on pääasiallisesti asiakaspalvelutyötä asemalla toimivissa ravintola & pikaruokala ja Select-myymälä konsepteissa. Työssäsi myyt ruoka-, ja kahvilatuotteita, päivittäistavaroita, polttoaineita, veikkausta sekä muita asemalla myytäviä tuotteita. Osallistut myös kahvilatuotteiden valmistukseen sekä tarvittaviin siivoustehtäviin.

Edellytämme että olet täysi-ikäinen, omatoiminen ja sinulta löytyy aitoa kiinnostusta ja intoa asiakaspalvelu- ja myyntityöhön.  

Asema on avoinna 24h / 7, joten työ on 3-vuorotyötä, joitakin vuoroja tehdään myös yksin. Työ soveltuu myös opiskelijalle, sillä voimme tarjota sekä koko- että osa-aikaisia työsuhteita.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja vaihtelevan työn mukavassa työyhteisössä sekä mahdollisuuden tehdä tarvittaessa vuoroja muissa yhtiön operoimissa yksiköissä. 

Hae tehtävään mahdollisimman pian, haastattelemme tekijöitä jo hakuaikana.

Hae tehtävää viimeistään 23.10.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior rekrytointikonsultti Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi