DOKUMENTOINTI - INSINÖÖRI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki, Rauma
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, IT
Tehtävien määrä: 
3
 
Etsimme nyt useita DOKUMENTOINTI - INSINÖÖREJÄ asiakasprojektiimme Olkiluotoon. Tehtävät alkavat mahdollisimman pian ja projektin arvioitu kesto on noin yksi vuosi hyvin jatkomahdollisuuksin. Tulet työskentelemään osana noin 30 henkilön osaavaa tiimiä, joka pitää sisältää niin sähkö & mekaanisen puolen insinöörejä, kuin loppudokumentaatiosta vastaavia dokumentointikoordinaattoreita. 
 
Keskeiset tehtävät:
 
- Datan ja dokumenttien tarkastus ja siirto laitostietokantaan
- Täydentää tarvittaessa aineistoa teknisestä dokumentaatiosta ja suorittaa tiedon siirron laitostietokantaan
- Raportoida mahdolliset puutteet koordinaattorille ja tekniselle vastuuhenkilölle
- Yhteydenpito muihin osastoihin/tiimeihin 
 
Odotamme hakijoilta:
 
- Insinöörin tai teknikon koulutusta (muun muassa kone/metalli - tai prosessitekniikka)
- Sujuva suomen ja hyvä englannin kielen osaaminen
- Hyvät IT-taidot (Kronodoc, Autocad, tietokantaohjelmien & PDMS osaaminen lasketaan eduiksi)
- Suunnittelukokemus & voimalaitostekniikan osaaminen katsotaan eduksi
 
Lisätietoja tehtävästä antaa arkisin Manpowerin rekrytointikonsultti Anne – Mäkilä Kapucu numerosta 040 5622 961 tai Hannu Pelli 040 193 0347
 
Rekisteröidy hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää klikkaamalla HAE-painiketta niin pian kuin mahdollista, sillä tehtävät täytetään heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä.