MEKAANINEN PÄÄSUUNNITTELIJA, Tampere

Elomatic kuuluu Euroopan johtaviin suunnittelutoimistoihin ja on merkittävä ohjelmistotalo maailmanlaajuisesti. Yli 900 suunnittelutyön ammattilaistamme toimivat kone-, prosessi-, energia- ja laivanrakennusteollisuudessa. Ohjelmistokehityksessä keskitymme kolmiulotteiseen tehdas- ja laivasuunnitteluun Cadmatic -tuotemerkillä. Elomatic on suomalainen globaalisti toimiva, yksityisomistuksessa oleva yritys, jolla on asiakkaita yli 70 maassa.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme nyt Elomaticin Tampereen yksikköön

MEKANIIKAN PÄÄSUUNNITTELIJAA.

Pääsuunnittelija toimii projekteissa asiakkaan pääkontaktina osana suunnittelutiimiä. Hän vastaa projektin teknisistä ratkaisuista ja työnjaosta tiimin suunnittelijoille, sekä osallistuu myös itse aktiivisesti suunnittelutyöhön. Työ tapahtuu varsinkin projektien aloitusvaiheessa fyysisesti asiakkaan tiloissa, joten haettu henkilö omaa vahvan teknisen osaamisen ja ratkaisukeskeisyyden lisäksi hyvät vuorovaikutustaidot ja kommunikointikyvyt löytää asiakkaalle parhaat ratkaisut, sekä koordinoi ja aikatauluttaa tehtävät tiimin kesken. Pääsuunnittelijan tehtävään kuuluu myös ohjata ja opastaa tiimin nuorempia suunnittelijoita ja vastata heidän työstään

Tehtävässä menestyminen edellyttää
-    soveltuvaa koulutusta ja useamman vuoden työkokemusta mekaanisesta suunnittelusta ja suunnittelun ohjaamisesta
-    CatiaV5 –ohjelman hyvää hallintaa, muut suunnitteluohjelmat eduksi
-    Erinomaisia työn koordinointitaitoja kommunikoinnista aikatauluttamiseen
-    Englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa hyvällä tasolla
-    Kokemus liikkuvien työkoneiden/ nostureiden/ paperikoneiden suunnittelusta on eduksi tehtävään

Tarjoamme vastuullisen antoisan työtehtävän alan valtakunnallisella toimijalla. Elomaticissa saat mahdollisuuden näyttää taitosi ja kehittyä eteenpäin urallasi haastavien projektien parissa, joissa yhdistyy monipuolinen teknisen alan osaaminen. Tehtävä on vakituinen, ja alkaa heti soveltuvan henkilön löydyttyä.

Kiinnostuitko?
Hae tehtävää pikimmiten rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen sivujemme www.experis.fi tehtävän ”Mekaaninen Pääsuunnittelija, Tampere” –kautta. Lisätietoja tehtävästä ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Kati Tuominen, parhaiten tavoitettavissa ma 9.7. klo 8:00-9:00, p. 050 390 9787.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.