SERVICE DESK-HENKILÖ, Kouvola, Kotka tai Porvoo

Printcom Center Oy on vuonna 2011 perustettu, 100% kotimainen, yrittäjävetoinen ICT- alan myynti- ja palveluorganisaatio. Meillä työskentelee 50 alan huippuosaajaa viidellä eri paikkakunnalla ja liikevaihtomme on vuositasolla 12 miljoonaa euroa. Kuulumme valtakunnallisesti toimiviin Canon Business Center- ja G30 ketjuun. Lisätietoja meistä löytyy osoitteessa: www.printcom.fi

Työpaikan sijainti: 
Kymenlaakso, Itä-Uusimaa, Kouvola, Kotka, Porvoo
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
3

Haemme kahta-kolmea (2-3) aktiivista, ulospäinsuuntautunutta, tarkkaa ja motivoitunutta henkilöä Service Deskiin, sijaintina Kouvola, Kotka tai Porvoo. Service Desk työhön kuuluu sisään tulevien yhteydenottojen vastaanottaminen, käsitteleminen ja ratkaiseminen. Työkielinä ovat suomi ja englanti. Työkalut toimivat pääsääntöisesti Microsoft Windows –ympäristössä, mutta tukitoiminnot kattavat laajan valikoiman ohjelmia ja järjestelmiä, joka antaa sinulle mahdollisuuden kehittää ja laajentaa osaamistasi.

Toivomme sinulta:

  - hyvää asiakaspalveluosaamista
  - kykyä toimia tiimissä
  - IT-alan koulutusta (esim. datanomi, tradenomi) tai harrastuneisuuden avulla hankittua vankkaa osaamista
  - hyvää yleistä IT-osaamista
  - hyvä Microsoftin tuotteiden osaamista, esim. Windows 10 ja Office 365
  - hyvä suullista ja kirjallista osaamista suomeksi ja englanniksi
  - yleisempien Mobiili käyttöjärjestelmien tuntemus

Lisäkiinnostuksemme herättää:

  - aikaisempi kokemus IT-tuessa tai asiakaspalvelussa
  - aikaisempi kokemus Active Directorysta
  - kyky reagoida hyvin kiireisissä tilanteissa
  - ruotsin kielen taito
  - ajokortti ja auton käyttömahdollisuus

Printcom on kasvuyritys ja tärkein voimavaramme kasvun toteuttamisessa on henkilöstömme. Haluamme olla alueemme ja toimialamme halutuin työpaikka, jossa on hyvä tekemisen meininki. Panostamme erityisesti hyvään henkilöjohtamiseen ja sitä kautta jokaisen työntekijämme hyvinvointiin.

Kiinnostuitko? Mikäli haluat liittyä Printcomin tiimiin, niin hae tehtävää www.experis.fi –sivujen kautta mahdollisimman pian, kuitenkin 17.12. mennessä. HUOM! Ilmoitathan hakemuksessasi mahdollisen toiveesi työskentelypaikkakunnasta.

Lisätietoja tehtävästä antaa Seniorikonsultti Petteri Paassola, 040 17 55 818 ja petteri.paassola@fi.experis.com

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.