VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄ, Savonlinna

Suomalainen Cramo on täyden palvelun rakennuskonevuokraamo, joka vuokraa asiakkailleen myös siirtokelpoisia tiloja sekä tarjoaa rakentamista, saneeraamista ja kunnossapitoa tukevia palveluja. Cramo lupaa asiakkailleen aina mainion päivän työmaalla ja kantaa vastuun paitsi hyvästä asiakaspalvelusta, myös toimitusten aikatauluista ja kaluston ja palveluiden ensiluokkaisesta laadusta. Cramon juuret ulottuvat 65 vuoden taakse ja on tällä hetkellä alansa johtavia palveluntarjoajia Pohjoismaissa sekä Keski- ja Itä-Euroopassa. Cramolla on toimintaa 14 maassa noin 320 toimipisteessä ja henkilöstöä noin 2 500. Cramo konsernin vuoden 2017 liikevaihto oli 729 miljoonaa euroa. Suomessa toimimme noin 500 työntekijän voimin yli 50 toimipisteessä. Cramo Finland Oy on osa Cramo-konsernia, jonka emoyhtiö Cramo Oyj on listattu Nasdaq Helsinki Oy:ssä.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Savo, Savonlinna
Tehtäväalue: 
Kaupan ala - Retail, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme  Savonlinnan Cramon toimipaikkaan

VUOKRAAMOTYÖNTEKIJÄÄ määräaikaiseen työsuhteeseen

Vastaat omassa toimipisteessäsi vuokrauksen monipuolisista työtehtävistä, kuten asiakaspalvelusta ja kaluston hallinnasta. Teet yhteistyötä useiden eri sidosryhmien, kuten asiakkaiden, oman toimipisteesi, muiden toimipisteiden sekä myynnin ja asennuspalveluiden kanssa. Tuet omalla panoksellasi koko toimipisteen työtä ja edesautat tavoitteiden saavuttamista.

Odotamme sinulta ennen kaikkea huippumotivaatiota. Olet oma-aloitteinen ja tavoitteellinen henkilö, joka innostuu myyntityöstä, mutta ei vierasta kaluston hallintaan ja kunnossapitoon liittyviä rutiineita. Toimit luontevasti tiimissä sekä kykenet itsenäiseen työskentelyyn. Olet käsillä tekijä, jolla on kokemus asiakaspalvelu- tai myyntityöstä sekä hallitset MS Office ohjelmat. Kokemus rakennusalalta katsotaan eduksi. 

Tarjoamme sinulle haasteellisen ja mielenkiintoisen kesätyön kannustavassa, hyvän yhteishengen omaavassa työyhteisössä. Työsuhde on määräaikainen, työt alkavat toukokuun puolessä välissä ja kestää elokuun loppuun asti. 

Tavoitteenamme on MAINIO PÄIVÄ TYÖMAALLA. Teemme Cramolla töitä uudenlaisten - toimivien - työpäivien eteen. Mielestämme kaikkien tulisi viihtyä työssään ja päästä nauttimaan maailmasta, jota asiakkaamme rakentavat. Joka päivä. Katso video: https://youtu.be/SDON3AbbyRA

Kiinnostuitko? Jätä hakemus www.manpower.fi sivuille, ja lataa myös CV/ansioiluettelo hakemukseesi. Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekryointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi