TEKNINEN MYYJÄ, Oulu

Onninen Oy on yksi johtavia Itämeren ja Skandinavian markkinoilla toimivia kattavia materiaali- ja tietovirtapalveluja tarjoavia yrityksiä. Onninen Oy kuuluu Kesko-konserniin, jolla on Suomen lisäksi toimipaikkoja kaikissa Baltian maissa, Ruotsissa, Norjassa, Puolassa ja Venäjällä. Onninen työllistää 3 100 henkilöä, joista noin 1 100 toimii Suomessa.

Työpaikan sijainti: 
Pohjois-Pohjanmaa, Oulu
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme nyt Onnisen Talotekniikka-yksikköön Ouluun Sinua
 
Tekninen myyjä
 
Sinulta löytyy ammattitaitoa ja alan yleistuntemusta sekä kokemusta LVI-tuotteista ja teknisestä myynnistä.
 
Tunnet Oulun alueen urakoitsijat, suunnittelijat sekä LVI- tavarantoimittajat. Olet toiminut asiakasrajapinnassa ja hoitanut menestyksekkäästi asiakkuuksia sekä omaat myös kokemusta projektikauppojen hoitamisesta. 
 
Työskentelet itsenäisesti, oma-aloitteisesti ja saat aikaan tulosta. Sinulla on LVI-alan tekninen tai kaupallinen koulutus. Omaat sujuvan suomen kielen lisäksi englannin kielen perustaidot ja hyvät IT-taidot. Odotamme sinulta aktiivisuutta ja asiakaslähtöistä ajattelua, palveluhenkisyyttä sekä matkustusvalmiutta. 
 
Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen, haastavan ja vastuullisen työn ammattilaisten parissa sekä mahdollisuuden jatkuvaan kehittymiseen. Saat tueksesi hyvän tiimin ja Onnisen laajan organisaation tuen sekä alan johtavat tuotteet ja ratkaisut, joiden laatuun voit luottaa. 
 
Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si palkkatoiveineen osoitteessa www.manpower.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 25.4.2018. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Päivi Lahdenperä puh. 040 357 2501 tai paivi.lahdenpera@manpowergroup.fi
 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.