TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ / PRODUCTION WORKERS, Kokkola

Kokkolan Nahka on perheyritys kolmannessa polvessa, perustettu v. 1957. Yrityksellä on kaksi toimipistettä, joista toinen on Kokkolan Kotkamaassa ja toinen Alavetelissä. Yrityksen tuotannosta 80 % menee ulkomaille 25 maahan. Yrityksen raaka-aineena ovat pohjoismaiset riistanahat ja nauta sekä jakki, niistä valmistetaan mm. käsineitä, asusteita ja laukkuja. Perinteisesti nahka-alalla toiminut yritys on nyt laajentamassa liiketoimintaansa myös lemmikkieläinmarkkinoiden tuotteisiin, lähinnä koiranherkkuihin.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Pohjanmaa, Kokkola
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakasyritykseemme

TUOTANTOTYÖNTEKIJÖITÄ 

satunnaiseen tarpeeseen ja tuuraajiksi.

Emme edellytä aiempaa työkokemusta tuotantotyöstä, hyvä motivaatio ja halu oppia riittää mainiosti. Tarjolla on tuotannon avustavia tehtäviä vuotien käsittelyn eri vaiheissa. Saat tarjolla oleviin tehtäviin hyvän opastuksen ja työtä tehdään pareittain tai pienessä ryhmässä. 

Kaikki aiempi työkokemus katsotaan eduksi. Työyhteisö on kansainvälinen ja siksi tulet työssä toimeen englanninkielellä. Työ sijaitsee noin 20 kilometrin päässä Kokkolasta, joten töihin päästääksesi tarvitset ajokortin ja auton. Työajat sijoittuvat aikaisesta aamusta iltaan, joskus tarjolla voi olla työtä viikonloppuisin. Hygieniapassista on etua, mutta se ei ole välttämättömyys.

Toimi nopeasti, työt alkavat mahdollisimman pian!

Hae tehtävää viimeistään 03.01.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa Manpowerilta Susanna Määttä, 040 183 8301 tai susanna.maatta@manpowergroup.fi

-----------------------------------------------------------------------------------

We are looking for 

PRODUCTION WORKERS 

for our client company for occasional needs and substituting.

Previous experience of production work is not necessary. Good motivation and willingness to learn is all that is needed. In this position you will be assisting in different phases of producing leather. You will get a comprehensive introduction to the different tasks. You will mostly work in pairs or in small groups.

All previous work experience is considered an asset. You will be working in a multicultural work environment, so you’ll need to be able to communicate in English. The working locations are about 20 km from Kokkola, so you will need a driver’s license and a car to be able to get to work. Working hours are from early morning to evenings, mostly weekdays but occasionally on weekends. In case you have a hygiene passport (hygieniapassi), please let us know, but it is not required.

Apply for this position quickly, work starts when suitable candidates are found!

Apply by 3rd of January by registering your user account at www.manpower.fi and submitting an application.

If you have questions or want to know more about the position, you can contact Susanna Määttä from Manpower at susanna.maatta@manpowergroup.fi or call 040 183 8301.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.