FIELD SERVICE TECHNICIAN, Vantaa

Proservia on ManpowerGroup-konserniin kuuluva IT-loppukäyttäjätukea tarjoava yksikkö. Suomessa tuotamme Lähituki-, Service Desk- ja Elinkaaripalveluja valtakunnallisesti 200 asiantuntijan voimin. Autamme asiakkaitamme tuottamaan skaalautuvia, korkealaatuisia palveluita heidän omille asiakkailleen ja loppukäyttäjilleen. Globaalin organisaatiomme ansiosta pystymme palvelemaan sekä paikallisia että kansainvälisiä asiakkaita. Vuosittain tuemme yli 150 000 loppukäyttäjää käsittelemällä saman määrän palvelupyyntöjä. www.proservia.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
IT, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
2

 

FIELD SERVICE TECHNICIAN

Haemme kahta (2) osa-aikaista IT-lähitukihenkilöä Vantaalle tekemään loppuasiakkaallemme mobiililaitteiden käyttö- ja laitetukea 29.3.2019 alkaen osa-aikaiseen (8,0 - 37,5 h/vko) toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työtä tehdään aamu- tai iltavuorossa, klo 6-10 ja/tai klo 14-18. Työpäivinä on joko kaikki arkipäivät, tai vaihtoehtoisesti viikonloput (la-su) sekä arkipyhät. 

Mikäli työntekijä työskentelee viikonloppuina ja arkipyhinä, voi työntekijälle halutessaan olla mahdollista tehdä näiden työvuorojen lisäksi muita lähitukitehtäviä arkisin jopa täyteen 37,5 h/vko työaikaan asti.

Haettavilla henkilöillä tulee olla hyvä tuntemus Android- ja iOS-laitteista, sekä positiivinen ja proaktiivinen asiakaspalveluasenne.

Ilmoitathan tuntipalkkatoiveesi hakemuksessasi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- Asiakaslähtöistä asennetta, siistiä olemusta, rauhallisuutta ja oma-aloitteisuutta.
- Teknistä peruskoulutusta tai IT-alan opintoja, sekä teknistä osaamista.
- Kokemusta yleisimmistä käyttöjärjestelmistä ja toimistosovelluksista.
- Suomen- ja englanninkielen hyvää kirjallista ja suullista osaamista, muu kielitaito katsotaan eduksi.
- B ajokortti/ oma auto katsotaan eduksi

Tarjoamme monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä kasvavassa organisaatiossa.
 
Hakemuksia käsitellään jo hakuaikana, joten hae tehtävää mahdollisimman pian! Haku rekisteröidyllä CV:llä osoitteessa www.manpower.fi linkittämällä se tehtävään klikkaamalla "Hae nyt"-painiketta rekisteröitymisen/kirjautumisen jälkeen. Valituille henkilöille tullaan tekemään turvallisuusselvitys.