SOFTWARE DEVELOPER (JAVA)

Elisa Appelsiinilla tehdään paljon räätälöityjä web-sovelluksia asiakkaillemme ja korkeatasoinen frontend-osaaminen on meille ensisijaisen tärkeää. Haluaisitko tulla mukaan osaksi tiimiämme laajentamaan osaamistamme ja tarjoomaamme?

Työpaikan sijainti: 
Helsinki, Tampere, Turku, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme joukkoomme parhaillaan Ohjelmistokehittäjää
 
SOFTWARE DEVELOPER (JAVA)
 
Koetko olevasi etsimämme palomiesmetsuri tai Pulp Fictionin Mr. Wolf, joka hoitaa tilanteen kuin tilanteen kylmän rauhallisesti ja toiminnallaan korjaa homman kotiin sekä pelastaa asiakkaan päivän?
 
Työskentelypaikkasi tulee sijaitsemaan valintasi mukaan Elisa Appelsiinin omissa tiloissa joko Helsingissä Kaarlenkadulla, Tampereella, Turussa tai Seinäjoella.
 
Olet rohkea tarttumaan haasteisiin sekä valmis ajattelemaan, että menemään laatikon ulkopuolelle. Sinulla on jo useamman vuoden kokemus Java-kehityksestä, ymmärrys ja yleisosaaminen SQL-tietokannoista ja olet tottunut toimimaan sekä Windows että Linux ympäristössä.
 
Toivomme Sinulta:
 
- SQL-palvelimien osaaminen (PostgreSQL, MS SQL server)
- JavaEE web-sovellusten tuntemus
 
Eduksi tehtävän hoidossa on kokemus seuraavista, mutta kaiken voi toki oppia:
 
- Käsitys sovelluspalvelimista (Wildfly/JBoss)
- JavaScript (Angular, React)
- Ymmärrys frameworkeista kuten, Vaadin, JSF
- Shell-skriptaus
 
Tehtäviisi kuuluu olemassa olevien sovellusten ylläpito ja jatkokehitys sekä virheenkorjaus ja ongelmanselvitys erilaisissa asiakkaiden tuotantojärjestelmissä.
 
Meitä yhdistää ammattimainen asenne työn tekemiseen, intohimo teknologioihin ja ohjelmistokehitykseen. Emme pelkää kehitystä emmekä muutosta. Meille tärkeää ovat työntekijöiden osaamisen kehittäminen, huippulaatu ja hyvä fiilis.
 
Tarjoamme sinulle inspiroivan ja joustavan työympäristön, mukavat työkaverit, välittävän esimiehen, hyvät kehittymis- ja etenemismahdollisuudet sekä herkulliset henkilöstöedut. Elisa tarjoaa työpaikkana ison talon edut yrittäjähenkisellä meiningillä ja on tutkitusti yksi Suomen parhaista työpaikoista. Lue linkin takaa lisää meistä #elisalaisista ja Elisasta. Somessa voit seurata arkeamme Instagramissa, #elisalainen.
 
Kiinnostuitko?
 
Hae tehtävää 4.2.2018 mennessä päivitetyllä suomenkielisellä ansioluettelolla Experis-sivujen kautta. Laitathan mukaan myös palkkatoiveesi. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.