MYYNTINEUVOTTELIJA, Vantaa

Resurs Holding konserni tarjoaa Pohjoismaissa pankki- ja vakuutuspalveluja sekä kuluttaja- että yritysasiakkaille. Resurs Holding on kasvanut nopeasti sekä orgaanisesti että yritysostojen kautta. Huhtikuussa 2016 Resurs Holding listautui Tukholman pörssiin ja tällä hetkellä konsernissa työskentelee 750 henkilöä, joista 60 Suomessa, konserniin kuuluvan Resurs Bankin palveluksessa

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Toimintamme laajentuessa ja kasvaessa haemme nyt 

MYYNTINEUVOTTELIJAA 

vakituiseen työsuhteeseen. Työt alkavat sopimuksen mukaan kesälomakauden jälkeen. Työpaikka sijaitsee Technopolis Aviapoliksessa kehäradan varressa moderneissa ja viihtyisissä tiloissa. Työaika on 37,5 tuntia/viikko ma-pe klo 8-18 välillä. 

Tehtävääsi kuuluu ensisijaisesti luottokortti-, laina- ja vakuutustuotteiden myynti kuluttaja-asiakkaillemme puhelimitse. Asiakaskuntasi koostuu pääasiassa olemassa olevista asiakkaista. Kiireaikoina tuet asiakaspalveluamme ottamalla vastaan myös sisääntulevia puheluita.

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- aiempaa kokemusta aktiivisesta myyntityöstä
- hyviä kommunikointitaitoja sekä kykyä kuunnella asiakasta
- aktiivista ja tavoitteellista työotetta
- sujuvaa suomen sekä hyvää englannin kielen taitoa 
- rohkeutta itsenäiseen päätöksentekoon
- katsomme eduksi aiemman kokemuksen rahoitusalalta

Ennen kaikkea arvostamme kuitenkin oikeaa asennetta, sekä halua olla mukana yrityksemme kasvussa ja uuden myyntitiimin rakentamisessa.

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden kehittyä rahoitusalan ammattilaiseksi, perusteellisen koulutuksen, osaavat ja mukavat työkaverit sekä energisen työilmapiirin. Koska haluamme, että viihdyt meillä pitkään, tarjoamme henkilökuntaetuinamme aamu- ja välipalat, tuetun työpaikkaruokailun, Supreme Card –luottokortin, edullisen henkilökuntalainan, Smartumin liikunta- ja kulttuurisetelit, kuntosalin, kattavan vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen ja työterveyshuollon. 

Tehtävässä maksettava pohjapalkka perustuu kaupan alan työehtosopimukseen (konttorityöntekijä E, palkkaryhmä D, kalleusluokka PKS), jonka lisäksi maksamme provisiota toteutuneen myynnin mukaan.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.   

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.