MYYNTIRESKONTRANHOITAJA, Vantaa

Työllistämme yli 400 LVI-alan ammattilaista palvelupisteissämme eri puolella Suomea. Osaavat ihmiset sekä laadukkaat ratkaisumme ovat ehdottomat vahvuutemme, joista olemme ylpeitä. Olipa titteli mikä tahansa, hyvä palvelu on meille kaikille kunnia-asia. Haluamme tarjota alamme parasta palvelua – ja hyvästä palvelusta saammekin asiakkailtamme kiitosta. Kun rekrytoimme, etsimme osaajia, jotka innostuvat työstään ja auttavat asiakkaitamme menestymään. Ammattilaisemme tekevät työtä hyvin itsenäisesti, mutta organisaatiomme tuki on aina taustalla. Olemme osa Saint-Gobain-konsernia, mikä tuo vahvan ja vakaan selkänojan kaikelle toiminnallemme. Olemme Pohjoismaiden ja Itämeren alueen johtava LVI-tuotteita, kunnallistekniikkaa ja teollisuuden putkituotteita myyvä tukkukauppa. Vuosien varrella olemme vakiinnuttaneet paikkamme markkinoilla ja tulevaisuus näyttää mielestämme oikein hyvältä. Lisätietoja meistä www.lvi-dahl.fi.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Nykyisen myyntireskontranhoitajan siirtyessä talon sisällä uusiin haasteisiin, haemme hoitovapaan sijaisuuteen (25.7.2019 saakka)

MYYNTIRESKONTRANHOITAJAA

Olet osana 12 hengen tiimiä ja tehtäviisi kuuluvat asiakastilien ylläpito, asiakkaan maksujen kohdistaminen, laskutusajon siirto reskontraan, käsilaskutus, sisäinen ja ulkoinen asiakaspalvelu sekä muut monipuoliset taloushallinnon tehtävät.

Sinulla on tehtävään soveltuva koulutus ja kokemusta myyntireskontran hoidosta. Omaat kyvyn itsenäiseen, täsmälliseen ja tarkkaan työskentelyyn. Olet toimeen tarttuva ja sinulla on hyvät asiakaspalvelu- ja yhteistyötaidot. Eduksi katsomme M3-järjestelmän taloushallinto-osion tuntemuksen sekä Basware -pankkiohjelman osaamisen.

Tarjoamme Sinulle mielenkiintoisen tehtävän kansainvälisessä toimintaympäristössä, perehdytyksen tehtäviisi sekä ammattitaitoisen porukan täyden tuen. Toimipisteemme sijaitsee Vantaalla (Robert Huberin tie 5).

Kiinnostuitko? Hae tehtävää osoitteessa www.manpower.fi. Lähetä ansioluettelosi ja hakemuksesi palkkatoivomuksella viimeistään 20.8.2018. Lisätietoja tehtävästä (alkaen 31.7.) antaa Experiksen rekrytointikonsultti Terhi Airas, p. 040 7000 204, terhi.airas@fi.experis.com.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.