LEAN-OSAAJA, Naantali

ExxonMobil Finland Oy Ab on maailman johtavan öljy-yhtiön ExxonMobilin suomalainen tytäryhtiö ja merkittävä tekijä Suomen voiteluaineliiketoiminnan saralla. Yhtiön voiteluainetehdas Naantalissa valmistaa ja pakkaa voiteluaineita.

Työpaikan sijainti: 
Varsinais-Suomi, Naantali
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme tehtaallemme Naantaliin

LEAN-OSAAJAA 

Tehtäviisi kuuluu tehtaan prosessien kehittäminen ja jatkuva parantaminen Leanin menetelmiä hyödyntäen. Vastaat kehitysprojekteista ja niiden jalkauttamisesta ja kouluttamisesta organisaatiolle. Tehtävä on uusi ja menestyäksesi sinulla tulee olla vastaavaa kokemusta mieluiten prosessiteollisuuden parista. Eduksi katsomme, jos sinulla on kokemusta myös tuotantoympäristön digitalisoitumisesta prosessiteollisuudesta tai muulta teollisuuden alalta.

Valittavalta henkilöltä edellytämme vankkaa kokemusta Lean-projektien vetämisestä prosessiteollisuudesta ja soveltuvaa koulutusta (mieluiten black belt).  Edellytämme että sinulla on tekninen pohjakoulutus (AMK insinööri tai DI). 

Kyseessä on uusi tehtävä, joten sinulla on hyvät mahdollisuudet ideoida ja kehittää toimintaa. Työsi tulokset näkyvät parantuneena laatuna niin tuotteissa kuin toiminnassa. Kansainvälisessä organisaatiossa työskentely edellyttää erinomaista englannin kielen osaamista. 

Tarjoamme mielenkiintoisen tehtäväkentän yhdessä maailman suurimpien yritysten tytäryrityksessä sekä mahdollisuuden kehittyä tehtävässä kansainväliselle tasolle. 

Mikäli olet hakenut paikkaa aikaisemmin, hakemuksesi huomioidaan tässä haussa. 

Hae tehtävää viimeistään 25.3.2018 rekisteröimällä cv:si www.experis.fi -sivuilla ja linkittämällä hakemuksesi tähän tehtävään LEAN-OSAAJA PROSESSITEOLLISUUTEEN, Naantali. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroupissa Area Manager Reeta Karinti pe 16.3. klo 13.30-14.30 ja ma 19.3. klo 8.30-9.30 gsm 050 3909 831. 

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.