TALOUSHALLINNON ASSISTENTTI, Pietarsaari

Koncentra Pistons suunnittelee, valmistaa ja markkinoi suuria mäntiä johtaville keskinopeiden kaasu- ja dieselmoottoreiden valmistajille. Mäntien valmistus on aloitettu Pietarsaaressa vuonna 2000. Olemme alan merkittävä toimija Euroopassa. Koncentra Pistons Oy kuuluu ruotsalaiseen Koncentra konserniin.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Pietarsaari
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme työskentelemään asiakasyrityksessämme 

TALOUSHALLINNON ASSISTENTTIA

Vastuullesi kuuluu myynti- ja ostoreskontran hoitaminen. Lisäksi avustat yhtiön kirjanpidossa ja raportoinnissa sekä osallistut muihin hallinnollisiin tehtäviin. Palkkahallinnon tunteminen katsotaan eduksi.

Sinulla on kaupallinen koulutus ja vähintään muutama vuosi kokemusta taloushallinnon tehtävistä. Haluat edelleen syventää osaamistasi taloushallinnon parissa. Järjestelmäosaamisesi on ajan tasalla sähköisten taloushallinnon ohjelmien ja toiminnanohjausjärjestelmien osalta. Hallitset modernin toimistotekniikan ja MS Officea käytät tottuneesti. Pärjäät työssä suomen kielellä ja osaat  myös taloushallinnon terminologiaa englannin kielellä.

Viihdyt rutiiniluonteisissa tehtävissä, muttet hämmenny, vaikka joutuisit joskus epämukavuusalueelle selvittelemään itsellesi vieraita asiakokonaisuuksia. Omatoimisuus on eduksesi, et kuitenkaan koe vaikeaksi tukeutua osaavaan tiimiisi tarpeen vaatiessa. Tehtävässä huolellisuus on hyve ja tarkkuus tarpeen. Osaat tuoda näkemyksesi esille, kun tilanne sitä vaatii. Osaat tehdä tarvittaessa työtä tiimissä ja viihdyt positiivisessa työyhteisössä, kivojen työkavereitten keskellä. 

Tarjolla on mielenkiintoinen, aluksi määräaikainen tehtävä. Hae paikkaa heti, tai viimeistään 12.12.18 Lähetäthän hakemuksesi www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. 

Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n rekrytointikonsultti Kirsi Palomäki kirsi.palomaki@manpowergroup.fi 044 335 7576

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.