CNC-KONEISTAJA, Kitee

Kesmac Oy on mittaviin osakokonaisuuksiin, kuljettimiin ja säiliörakenteiden valmistamiseen perehtynyt konepaja, jolla on tuotantohallit Kesälahdella ja Kiteellä. Oma suunnittelutiimi, laser- ja vesileikkauslinjastot, automaattimustauslinja sekä nykyaikainen laser- ja robottihitsaus osaavan henkilöstön ohjauksessa tekevät yrityksestä monipuolisen ja tehokkaan yhteistyökumppanin myös haastaviin toteutuksiin.

Työpaikan sijainti: 
Kitee, Kesälahti, Kerimäki, Uukuniemi, Savonlinna, Punkaharju
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics, Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakkaallemme

KONEISTAJAA, Kiteen tuotantohalliin

Tehtävänäsi on tehdä sorvaus ja/tai jyrsintöitä CNC jysrin ja työstökoneella. Työaika on pääsääntöisesti päivätyötä 7-15:30 tai työtilanteen mukaan kahdessa vuorossa.  

Toivomme sinulta

- alan koulutusta (metalliala) ja muutaman vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä
- piirustusten- ja kuvienlukutaitoa  
- ahkeruutta, huolellisuutta ja tarkkuutta
- itsenäistä työotetta ja joustoa työaikojen suhteen
- työturvallisuusasioiden tuntemusta

Tarjoamme sinulle määräaikaisen työn 31.8.2018 asti, mutta jatkokin on mahdollinen. Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Palkkaus on metallialan TESin mukaan.

Kiinnostuitko?

Laita hakemus www.manpower.fi ja lataa hakemukseen myös CV tai ansioluettelo.

Lisätietoa tehtävästä antaa Manpowerin rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.