METALLIALAN TYÖNTEKIJÖITÄ

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Asiakasyrityksemme Pirkanmaalla etsivät ahkeria työntekijöitä erilaisiin metallialan tehtäviin: hitsaukseen, koneistukseen sekä vaihteleviin tuotantotöihin. Työsuhde voi olla vuokratyösuhde tai suora rekrytointi. Koulutus ja/tai kokemus metallialan töistä on eduksi.

Ota yhteyttä ja anna meidän etsiä seuraava työpaikkasi! Soita 9.7. alkaen rekrytointikonsultti Laura Toikkaselle puh. 040 185 6438 ja ilmianna itsesi. Rekisteröit tietosi hakijakantaamme hakemalla tätä tehtävää.