VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Vantaa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme vakituiseen ja kokoaikaiseen työsuhteeseen oma-aloitteista VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Työ alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä ja työnantajanasi toimii ManpowerGroup Oy. Työpaikka sijaitsee Itä-Hakkilassa. Työskentelet noin kahden henkilön tiimissä, missä työtehtävät vaihtuvat tarpeen mukaan.

Tehtäviisi kuuluu:

- pakkasvarastolla varastotyöskentelyä
- hyllyttämistä ja keräilyä
- tavaran lähetyksen ja vastaanoton hoitamista
- lavansiirtoajamista

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

- työntömastotrukin ajotaitoa
- kokemusta varastolla työskentelystä
- tarkkaa, huolellista ja aktiivista työotetta
- valmiutta itsenäiseen työskentelyyn ja halua oppia uutta
- sujuvaa suomen kielen taitoa

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuajan puitteissa. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroup Oy:n kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.