RENGASASENTAJA, Rauma

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Rauma
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme reippaita ja toimeen tarttuvia RENGASASENTAJIA kevään rengassesonkiin Raumalle.

Rengasasentajana työskentelet osana tiimiä pääsääntöisesti henkilöautojen renkaiden vaihdossa. Renkaanvaihdon lisäksi tehtäviisi kuuluvat renkaiden puhdistus- ja varastointitehtävät. Työt alkavat valituilla henkilöillä sopimuksen mukaan, arviolta huhtikuun alusta alkaen. Työtä on tarjolla sesongin pituudesta ja työmäärästä riippuen, arviolta 3-4 viikkoa.

Etsimämme tekijät ovat ahkeria, oma-aloitteisia ja aktiivisia tiimipelaajia jotka pystyvät tekemään fyysisesti raskasta työtä.

Eduksi katsomme ajoneuvopuolen koulutuksen tai autoalan harrastuksen. Tärkeintä on, että olet nopea oppimaan ja sinulla pysyvät työkalut käsissä. Odotamme myös positiivista asennetta ja hyvää työmotivaatiota, jota kautta palvelet asiakkaita kiireisessä työympäristössä hymyssä suin.

Tarjoamme sinulle tehtävään tiiviin ja kattavan perehdytyksen sekä mukavan työporukan hektisen rengasalan sesongin pyörteissä. Työn kautta saat arvokasta kokemusta ja pääset työskentelemään arvostetun yrityksen riveissä osana ammattitaitoista tiimiä. Työtä tehdään päivävuorossa kello 8-17 välillä. Tehtävän palkkauksessa noudatetaan autonrengasalan työehtosopimusta.

Lisätietoja tehtävästä antaa ma-pe klo 9-10 Recruitment Consultant Merja Nevalainen, p. 050 501 0031.

Hae tehtävää 26.3.2017 mennessä painamalla Hae-painiketta.