MYYNTIEDUSTAJA, Helsinki

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme pääkaupunkiseudun ja Etelä-Suomen alueelle myynninedistämiseen erikoistuneelle asiakasyrityksellemme päivittäistavaratuotteille 

MYYNTIEDUSTAJAA  

Työssäsi edistät kansainvälisten ja kotimaisten brändien ja tuotteiden myyntiä PT-kaupan asiakkaille. Yhteydenpito ja aktiivinen kontaktointi vähittäiskaupan asiakkaisiimme kuuluu päätehtäviisi. Tavoitteenasi on tuoda lisäarvoa ja kehittää asiakkaidemme myyntiä eri asiakaskanavissa.

Työ on vaihtelevaa ja liikkuvaa, tarvittaessa myyntialueesi tässä tehtävässä on Uusimaa ja Pääkaupunkiseutu. Liikkuminen tapahtuu omalla autolla. Työaikasi on pääasiassa arkisin päivällä ja pystyt itse vaikuttamaan pitkälti omaan työaikaasi. Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä. 

Tehtävässä menestyminen edellyttää:
- myyntihenkisyyttä, vakuuttavuutta ja hyviä vuorovaikutustaitoja
- päivittäistavara-alan tuntemus, sekä vankkaa kokemusta myyntityöstä 
- hyviä MS-Office taitoja
- itsenäistä, itseohjautuvaa ja tavoitteellista työotetta
- ajokorttia ja kiinnostusta liikkuvaan työhön

Tarjoamme itsenäisen vastuualueen sekä mahdollisuuden kehittyä päivittäistavara-alan myyntitehtävissä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Tytti Aalto, tytti.aalto@manpowergroup.fi

Viimeinen hakupäivä
Mahdollisimman pian