TEKNINEN ISÄNNÖITSIJÄ, Vaasa

Kiinteistö Oy Pikipruukki on Vaasan suurin vuokranantaja. Yhtiö toteuttaa kodikasta asumista elämän eri vaiheisiin sekä omistajan tahdon mukaista sosiaalista asuntotuotantoa Vaasassa. Vastuullisena työnantajana yhtiö arvostaa henkilökuntaa ja johtoa. Yhtiö panostaa kiinteistöjen ylläpidon kehittämiseen, asukasdemokratiaan ja koulutukseen sekä huolehtii työntekijöidensä turvallisuudesta ja terveydestä heidän työssään. Lisätietoa: www.pikipruukki.com

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TEKNISTÄ ISÄNNÖITSIJÄÄ Vaasaan

Vastaat asuntojen isännöinnistä itsenäisesti, asiakaspalveluhenkisesti ja kokonaisvaltaisesti. Vastuullasi on oma alue ja kaikki siellä sijaitsevat yhtiön asunnot kuuluvat tehtäväkenttääsi. Työskentelet sujuvassa yhteistyössä sidosryhmien kanssa.

Edellytämme hakijalta vähintään kolmen vuoden työkokemusta kiinteistöalalta, mutta huomioimme myös soveltuvan työkokemuksen. Myös erinomaiset vuorovaikutustaidot ja pitkäjänteisyys ovat työssä menestymisen edellytys. Arvostamme tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari tai –insinööri), mutta hyväksymme myös vaihtoehtoisen soveltuvan koulutuksen. Tehtävässä katsotaan eduksi kokemus kiinteistöalan ohjelmistojen käytöstä. Kielitaitovaatimuksena tehtävässä on hyvä suullinen suomi, ruotsi ja englanti. Ajokortti on välttämätön, tarvitset työssäsi autoa.

Tarjoamme sinulle vakituisen työsuhteen lisäksi monipuolisen tehtäväkentän kiinteistö- ja isännöintialan ammattilaisten kanssa. Saat tehtävääsi työyhteisön tuen ja kattavan perehdytyksen.

Toimi nopeasti! Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä. 

Hae tehtävää viimeistään 30.9.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Sales Manager Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.