Kesätyöntekijöitä Contact Centeriin, Jyväskylä

ManpowerGroup Contact Center Oy on Suomen suurin Contact Center -palveluiden tuottaja. Tarjoamme monipuolisia ja mielenkiintoisia työtehtäviä: hoidamme mm. asiakasyrityksiemme myyntiä, teknistä tukea, asiakaspalvelua ja erilaisia back office -tehtäviä. Asiakasyrityksemme edustavat kansainvälisiä ja kotimaisia huippubrändejä eri toimialoilta. Asiakaspalvelukeskuksissamme Imatralla, Joensuussa, Jyväskylässä, Loimaalla ja Turussa työskentelee reilut 600 asiakaspalvelun ja myynnin ammattilaista. Asiakaspalvelumme on monikanavaista eli palvelemme asiakkaita puhelimitse, kirjallisesti, chatin välityksellä sekä sosiaalisessa mediassa. Myynnillisyys on tärkeässä osassa kaikkea palvelua ja vahvasti mukana kaikessa tekemisessämme.

Työpaikan sijainti: 
Keski-Suomi, Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, IT
Tehtävien määrä: 
20

 

Kiinnostaako ponnahduslauta kesätöiden kautta työelämään?

Kelpaisiko tienata kesän ajan ja säilöä hilloa talven varalle?

Siistissä sisäduunissa ei haittaa jos (ja kun) sataa vettä koko kesän!

Etsimme nyt monipuolisesti kesätyöntekijöitä Jyväskylän toimipisteeseemme!

Työtehtäviäsi voivat olla esimerkiksi kuluttaja- tai yritysasiakaspalvelua, myyntiä tai teknistä tukea. Ilmoitathan hakemuksessasi, mikä tehtävä sinua ensisijaisesti kiinnostaisi! Tarkemmat tehtävänkuvaukset löydät tästä linkistä

Meille tärkeintä on rohkea asenne ja oppimisen halu! Aikaisempi kokemus asiakaspalvelu-, myynti- tai it-alan töistä nähdään eduksi, mutta ei ole välttämätöntä. Koulutustaustaasi tai työhistoriaasi enemmän katsomme innostunutta asiakaspalveluasennettasi!

Pystyt positiivisella asenteella ratkaisemaan asiakkaiden ongelmatilanteita, etkä epäröi tarttua lisämyyntitilaisuuksiin. Olet sujuvasanainen ja ulospäinsuuntautunut, ja tulet hyvin juttuun monenlaisten ihmisten kanssa. Uskot omaan tekemiseesi ja osaat siksi vakuuttaa myös asiakkaan. Englannin ja ruotsin kielen taidot nähdään isona plussana. 

Meiltä saat siistin sisätyön kesäksi, upeat työkaverit ja osaavat esimiehet, jalan monenkin oven väliin ja tietysti TES:iin perustuvan tuntipalkan. Lisäksi työhyvinvointiin ja rentoon fiilikseen panostetaan myös kesällä!

Työvuoroja on tehtävästä riippuen arkisin noin klo 7-20 ja lauantaisin noin klo 8-18 –välillä. Työt alkavat palkallisella koulutusjaksolla joko toukokuun alussa tai puolessa välissä ja toivomme sinun voivan työskennellä elokuun loppuun asti. Joitakin tehtäviä on tarjolla syyskuuhun asti, joten ilmoitathan hakemuksessasi työskentelyaikasi! Tekniseen tukeen valituille tehdään turvallisuusselvitys. 

Lisää informaatiota voit kysyä rekrytointitiimiltämme osoitteesta cc.rekrytointi@manpowergroup.fi tai puh. 040 652 8810, mutta pirautathan klo 12-14 välillä arkisin. Hae iloiseen porukkaamme viimeistään 25.2.2018 osoitteessa www.manpower.fi

ManpowerGroup Contact Center on mukana Vastuullinen kesäduuni 2018 –kampanjassa!

Käy katsomassa toimistomme fiiliksiä Facebookissa ja Instagramissa:

https://www.facebook.com/MGSCCjyvaskyla/

https://www.instagram.com/mgsccjkl/

Kesän meininkiä voi myös seurata sosiaalisessa mediassa hashtagilla #hillootalveksi