SOSIAALISEN MEDIAN KOORDINAATTORI, Espoo

Everything we do at Samsung is driven by an unyielding passion for excellence—and an unfaltering commitment to develop the best products and services on the market. In today’s fast-paced global economy, change is constant and innovation is critical to a company’s survival. As we have done for 70 years, we set our sights on the future, anticipating market needs and demands so we can steer our company toward long-term success. As Social Media Community Coordinator, you will have an integral part in ensuring we stay on top of the market and continue to enrich and simplify the consumers’ lives.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications, Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt aktiivista ja ammattitaitoista SOSIAALISEN MEDIAN KOORDINAATTORIA.

Toimit sosiaalisen median tiimissä tehden tiivistä yhteistyötä Norjassa, Tanskassa ja Ruotsissa toimivien kollegoidesi kanssa. Etsimme henkilöä toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen ja aloitus olisi toivottavaa elokuun aikana. 

Päätehtävänäsi on paikallisten some-kanavien toimintojen ja sisällön hallinnointi (mm. Facebook, Instagram, Twitter, YouTube ja LinkedIn). Sisältösuunnitteluun saat tukea sekä pohjoismaiselta tiimiltäsi että markkinointiosastolta. Vastaat sisällön laadun varmistamisesta sekä tekstien käännöstyöstä suomen kielelle. Käyt some-kanavissa vuoropuhelua kuluttajien kanssa vastaamalla heidän kommentteihinsa ja ohjaamalla heidän kysymyksiään tarvittaessa tekniseen asiakastukeen.

Sosiaalisen median tiimi ja kyseinen rooli ovat Samsungilla suhteellisen uusia ja pääset varmasti vaikuttamaan omaan työnkuvaasi. Näin ollen sinulla on mahdollisuus itse omalta osaltasi vaikuttaa työskentelytapojen määrittämiseen ja tehtävänkuvan sisältöön.

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- kokemusta sosiaalisen median parissa työskentelystä sekä ymmärrystä digitaalisesta markkinoinnista
- tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa (alempi tai ylempi korkeakoulututkinto)
- aktiivista työskentelyotetta sekä vahvaa kiinnostusta sosiaalista mediaa ja uutta teknologiaa kohtaan
- hyviä vuorovaikutus-, asiakaspalvelu- ja verkostoitumistaitoja sekä kykyä itsenäiseen ja oma-aloitteeseen työskentelyyn
- priorisointikykyä ja taitoa hallita isojakin kokonaisuuksia pieniä yksityiskohtia unohtamatta
- halua oppia jatkuvasti uutta sekä kasvaa ja kehittyä tehtävien mukana
- erinomaista suullista ja kirjallista suomen ja englannin kielen taitoa. Ruotsin kielen taito katsotaan eduksi.

Tarjoamme monipuolisen työtehtävän mukavassa tiimissä, alansa huippuyrityksessä.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan mahdollisimman pian, jo hakuajan puitteissa.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.