MYYNTIKOORDINAATTORI, Espoo

Wilfa on vuonna 1948 perustettu norjalaisomisteinen yritys ja tänään yksi johtavista pienkodinkoneiden toimittajista. Wilfa keskittyy muotoiluun, laatuun, turvallisuuteen ja innovatiivisuuteen. Haluamme tarjota erinomaisia arjen kokemuksia ja kestäviä tuotteita kotiin. Tätä nykyä Wilfa on osa Hoff Group perheyritystä, jonka liikevaihto Pohjoismaissa on yli 60 miljoonaa euroa ja joka työllistää yli 100 työntekijää. Wilfa on johtava tavarantoimittaja kotimarkkinoillaan Norjassa ja hakee vahvaa kasvua tytäryhtiöidensä kautta Suomen lisäksi myös Ruotsissa ja Tanskassa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Espoo
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt Wilfan energiseen maahantuonti- ja myyntiorganisaatioon asiakaslähtöistä ja osaavaa myyntikoordinaattoria vähintään vuoden loppuun asti ulottuvaan äitiysloman sijaisuuteen. Työt alkavat heti oikean henkilön löydyttyä, mieluiten toukokuun alussa. Työpaikan sijainti Ison Omenan kauppakeskuksen yhteydessä Espoossa tarjoaa erinomaisten kulkuyhteyksien lisäksi monipuoliset palvelut toimiston välittömässä läheisyydessä. 

Työtehtäviisi kuuluvat jälleenmyyjien ja kuluttajien asiakaspalvelu sähköpostitse sekä puhelimitse. Vastaat jälleenmyyjiltä tulevien tilausten vastaanotosta ja toimitusten seurannasta. Lisäksi takuuasioiden hoitaminen, laskutus, asiakastietojen ylläpito ja raportointi kuuluvat monipuolisiin työtehtäviisi.  

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on:
- kokemusta asiakasrajapintaan sijoittuvista myynnin tuen tehtävistä
- ymmärrystä tilaustenkäsittelystä ja takuuasioiden hoitamisesta
- asiakaspalveluhenkisyyttä ja huolellisuutta
- ulospäin suuntautuneisuutta, paineensietokykyä ja oppimishalua 
- itsenäistä ja reipasta otetta työhön sekä vahvoja yhteistyötaitoja
- sujuvaa suomen ja englannin kirjallista ja suullista taitoa 
- MS Office –ohjelmien tuntemusta, kokemus toiminnanohjausjärjestelmistä katsotaan eduksi

Tarjoamme tiiviin ja ammattitaitoisen työyhteisön tuen laadukkaiden ja innovatiivisten tuotteiden parissa, sekä mahdollisuuden kehittää osaamistasi arvostetussa yrityksessä. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.