SERVICE DESK AGENT, Helsinki

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
IT
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme nyt asiakkaallemme Pitäjänmäkeen SERVICE DESK AGENTtia, aluksi kesäkuun loppuun olevaan määräaikaiseen työsuhteeseen. Pääasialliset tehtävät koostuvat yritysasiakkaiden IT-käyttäjätuesta ja opastuksesta. 

Olet etsimämme henkilö, jos sinulla on

-  IT-alan koulutusta tai harrastuneisuuden avulla hankittua osaamista
-  parin vuoden työkokemusta vastaavista tehtävistä ja hyvää yleistä IT-osaamista
-  oma-aloitteista ja asiakaslähtöistä asennetta
-  hyvä Microsoftin tuotteiden osaamista, esim. Windows 10 ja Office 365
-  hyvä suullinen ja kirjallinen osaaminen suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme sinulle sitoutuneen ja innostavan työyhteisön sekä kilpailukykyisen palkkauksen. Sinulla on myös kehityksen kärjessä kulkevan suuren ict-yrityksen monipuoliset kehittymismahdollisuudet. Työ on kokoaikainen arkityö ja valittavan henkilön kanssa tehdään määräaikainen sopimus ManpowerGroupin kanssa. 

Hae tehtävää mahdollisimman pian osoitteessa www.experis.fi

Lisätietoja tehtävästä antaa Delivery Manager Petteri Paassola, 040 17 55 818 tai petteri.paassola@fi.experis.com