JUNIOR CONTROLLER, Vantaa

Findus Finland Oy on osa Euroopan johtavaa pakastetuotteiden valmistajaa Nomad Foods Europea. Nomad Foods Europe toimii yli 4300 työntekijän voimin, 15 eri Euroopan maassa ja liikevaihto on noin 2 mrd €. Findus Finland Oy toimii sekä vähittäiskauppa- että suurkeittiösektorilla. Vuonna 2017 Suomen liikevaihto oli noin 37 milj. €. Henkilöstön lukumäärä Suomessa on 29 ja konttorimme sijaitsee Vantaan Kaivokselassa. Katso lisätietoja www.findus.fi ja www.findusfoodservices.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Vantaa
Tehtäväalue: 
Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme Findus Finland Oy:lle Junior Controlleria määräaikaiseen työsuhteeseen ERP-järjestelmäprojektin ajaksi. Tehtävä täytetään heti oikean henkilön löydyttyä ja työt alkavat elokuussa. Työsuhde kestää vähintään toukokuun 2019 loppuun. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Vantaan Kaivokselassa. 

Tehtävässäsi toimit ulkoisen ja sisäisen laskennan tehtävissä osallistuen mm. yrityksen päivittäiseen kirjanpitoon, laskujen käsittelyyn, raportointiin ja maksuliikenteen hoitoon. Muita tehtäviäsi ovat kauden vaihteen täsmäytykset, konserniraportointi, kassaennusteet sekä taloushallinnon kehitys- ja järjestelmäprojekteihin osallistuminen.

Odotamme sinulta vähintään 1-2 vuoden kokemusta monipuolisista taloushallinnon tehtävistä. Aiemman kokemuksen kirjanpidosta katsomme eduksi. Edellytämme myös tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. ammattikorkea- tai yliopistotaso sekä sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa. Tehtävässä menestymiseksi persoona ja asenne ovat tärkeintä, joten toivomme sinulta joustavuutta, oma-aloitteisuutta ja tiimihenkisyyttä. Arvostamme myös työkokemusta järjestelmäprojekteista (erityisesti SAP) sekä vahvaa Excel-osaamista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän ja hyvän työilmapiirin. Työssäsi pääset hyödyntämään alansa johtavan kansainvälisen yrityksen osaamista ja tämän tuomia mahdollisuuksia.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi. 

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.