PROJEKTIPÄÄLLIKKÖ, Helsinki

Temal on suomalainen perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1920. Nakkilan kalustetehtaalla valmistamme kiintokalusteita kylpyhuoneeseen, kodinhoitoon ja keittiöön. Järvenpään emalitehtaalla valmistamme taso- ja malja-altaita sekä pitkän elinkaaren julkisivulevyjä. Temalin myynti ja markkinointi on keskitetty kahden showroom-myymälämme yhteyteen Runeberginkadulle Helsingin ydinkeskustaan. Leimallista Temalille on massakustoimointi: kaikki kalusteemme on räätälöity 5 cm välein sopimaan juuri sinun elämääsi, sinun kotiisi – riippumatta sen koosta, muodosta tai vaatimuksista. Lue lisää www.temal.fi

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme Temal Oy:lle julkisrakentamisen ja arkkitehtimaailman pariin

ENERGISTÄ, MYYNNINNÄLKÄISTÄ PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ vakituiseen työsuhteeseen.  

Työt sijaitsevat Helsingin keskustan toimipisteessä. Tehtävä alkaa heti sopivan henkilön löydyttyä. Tässä tehtävässä pääset mukaan kasvavaan perheyritykseemme, jossa yrittäjähenkisyys, innostus ja uskaliaisuus ovat jatkuvasti arjessa mukana ja jokaisen työpanoksella on merkittävä vaikutus lopputulokseen.

Työtehtäväsi koostuvat verkostoitumisesta arkkitehteihin ja alan ammattilaisiin Temalin joustavien ja ajan hengen mukaisten tuotteiden kautta. Olet myös tärkeä osa myyntitiimiämme, joka vuonna 2018 lähtee avaamaan uutta projektipuolen liiketoimintaa. Rakennat asiakassuhteita ja haalit yhteistyökumppaneita suunnittelijoista, arkkitehdeistä sekä rakennusliikkeistä. Viet sinnikkäästi maaliin pitkäjänteisiä projekteja ja verkostoidut ahkerasti niin nykyisten kuin tulevien yhteistyökumppanien parissa. Lisäksi edustat Temalia yhdessä muun tiimin ja kumppaneidemme kanssa noin kerran viikossa tapahtuvissa asiakas- ja koulutustilaisuuksissa.

Olet etsimämme projektipäällikkö, mikäli etsit seuraavaa suuntaa ja kasvua urallasi! Tämä tehtävä on oikea vaikuttamisen, kehittymisen, kasvun ja näytön paikka.

Edellytämme sinulta:

- Kokemusta B2B puolen myynnistä vähintään parin vuoden ajalta
- Aiempaa kokemusta rakennusalasta mielellään myynnin näkökulmasta
- Sitkeyttä ja pitkäjänteisyyttä saattaa pitkäkestoisia projekteja maaliin
- Systemaattisuutta, suunnitelmallisuutta ja oma-aloitteisuutta projekti- ja myyntityöhön
- Ulospäinsuuntautunutta, joustavaa, kylmähermoista sekä nälkäistä asennetta
- Hyvät järjestelmätaidot, erityisesti ERP-järjestelmästä, Excelistä ja PowerPointista
- Suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa

Eduksesi katsomme olemassa olevat verkostosi erityisesti arkkitehteihin, suunnittelijoihin sekä rakennusliikkeisiin. 

Tarjoamme mielenkiintoisen avainroolin uudisraivaajana ja mahdollisuuden kehittyä huippuammattilaiseksi projekti- ja myyntityön parissa! Pääset tekemään työtä laadukkaiden, kotimaisten tuotteiden parissa sekä innostavassa ja motivoituneessa työyhteisössä. Toimintamme on Suomessa ainutlaatuista eikä tällaista paikkaa muualta löydä!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Haastattelut aloitetaan jo hakuajan aikana, joten ethän aikaile hakemuksesi lähettämisen kanssa! Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.