SÄHKÖASENTAJA, Vaasa

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Pohjanmaa, Vaasa
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
3

 

Haemme asiakkaallemme määräaikaiseen suhteeseen

SÄHKÖASENTAJIA VAASAAN

Tehtävässä menestyminen edellyttää:

-    alan koulutusta
-    kokemusta vastaavista tehtävistä
-    voimassaolevaa sähkötyöturvallisuuskorttia
-    joustavuutta ja oikeaa asennetta

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä osaksi ammattitaitoista ja viihtyisää työyhteisöä. Työsuhteet ovat määräaikaisia ja eripituisia, mutta sinulla on mahdollisuus pidempään suhteeseen asiakasyrityksen kanssa. Työ on 1-vuorotyö ma-pe.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää viimeistään 27.5.2018 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Recruitment Consultant Anne Väisänen puh. 040-647 4328 tai anne.vaisanen@manpowergroup.fi