VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Helsinki

Konwell on teollisuusventtiilien, prosessiautomaation kenttälaitteiden ja kokonaisratkaisujen asiantuntija. Toimintamme perustana ovat laadukkaat tuotteet, korkea tekninen tietotaito sekä joustavuutta korostava palveluasenne. Tämä on ohjannut perheyrityksemme toimintaa jo vuodesta 1982.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaallemme Oy Konwell Ab:lle vakituiseen työsuhteeseen  

VARASTOTYÖNTEKIJÄÄ

Tässä tehtävässä pääset mukaan aivan mahtavaan perheyritykseen, jossa jokainen puhaltaa yhteen hiileen ja ymmärtää oman työpanoksensa merkityksen. Hyvä yhteistyö osana pientä varastotiimiä takaa parhaan mahdollisen lopputuloksen tilanteessa kuin tilanteessa. Tässä varastossa jokainen tuntee toisensa ja kaikkien osaamista arvostetaan!

Työt alkavat heti sopivan henkilön löydyttyä. Työt sijoittuvat pääsääntöisesti arkipäiville klo 8-16 välille.

Työtehtäviisi kuuluu

- tavaran keräily, vastaanotto ja hyllytys  
- varoventtiilien rakentelu
- tietokoneella tehtäviä saldosiirtoja, kirjauksia ja muita hallinnollisia töitä
- muut varastolla eteen tulevat tehtävät

Tehtävässä menestyminen edellyttää

- hieman aiempaa työkokemusta alan työtehtävistä
- fyysistä voimaa esimerkiksi painavien venttiilien siirtelyyn
- halua ja taitoa käyttää tietokoneita
- reipasta, huumorintajuista, oma-aloitteista ja sosiaalista luonnetta
- joustavuutta työaikojen suhteen
- eduksesi katsomme jo olemassa olevan työturvallisuuskortin sekä trukkikortin

Tarjoamme työtä laadukkaiden tuotteiden parissa sekä innostavan ja motivoituneen työyhteisön tuen. Pääset mukaan projekteihin ja saat vastuuta oman osaamisesi sekä kehittymisesi mukaan. Tarjoamme työtä vakavaraisessa ja kasvavassa yrityksessä kilpailukykyisten etujen kera. Työsuhde on alkuun vakituinen vuokratyösuhde Manpowerin kautta, jonka jälkeen rekrytoituminen suoraan asiakasyritykseen on todennäköistä.

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla Hae-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi.

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.