REKRYTOINTIKONSULTTI

ManpowerGroup Solutions on ulkoistettuihin palveluratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Autamme asiakkaitamme menestymään tarjoamalla asiakaskohtaamisiin, IT-tukipalveluihin ja rekrytoinnin ulkoistukseen liittyviä palveluja. Asiakaslähtöisyys, kansainvälisen organisaation kokemus ja osaaminen sekä jatkuva palvelukehitys ovat tehneet meistä erikoistumisalueidemme johtavan toimijan.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Pirkanmaa, Pohjois-Savo, Pohjois-Karjala, Helsinki, Tampere, Kuopio, Joensuu
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Olemme edelläkävijöinä luomassa ja tuottamassa innovatiivisia henkilöstöratkaisuja ja palveluita, jotka auttavat asiakkaitamme selviytymään voittajina muuttuvassa työmaailmassa.  Jotta visiomme on mahdollista toteutua, haemme asiantuntevaan joukkoomme HRO-yksikköömme, vakituiseen työsuhteeseen Helsinkiin, Tampereelle, Kuopioon tai Joensuuhun

Rekrytointikonsulttia

Rekrytointikonsultin roolissa toimit monipuolisesti ja laaja-alaisesti rekrytoinnin parissa. Keskeisin tehtäväsi on vastata asiakkaamme e2e-rekrytointiprosessien toteuttamisesta ja timanttisten kandidaattien löytämisestä. Arkipäiväsi koostuvat kuitenkin paljon muustakin: osallistut rekrytointiprosessien ja työnantajamielikuvan kehittämiseen, teet aktiivisesti rekrytointimarkkinointia ja –sisällön tuotantoa, tuet HR:ää sekä inspiroidut alan tuoreimmista innovaatioista, menetelmistä ja teknologioista. 

Meillä johdat omaa työtäsi ja rekrytointejasi itsenäisesti ja tehokkaasti, eli sinulla on vapaus ja vastuu rakentaa omat työpäiväsi. Palvelet asiakkaitamme pitkäaikaisissa kumppanuussuhteissamme, ja vaikka varsinaista uusmyyntiä ei tehtävääsi kuulukaan, pääset varmasti hyödyntämään myynnillisyyttäsi tässäkin tehtävässä.

Sinusta

Olet jo kokemusta rekrytoinnin parista kartuttanut, positiivinen tiimipelaaja. Sinulla on siis jo aiempaa kokemusta rekrytointiprosessien läpiviennistä sekä HR:stä.

Työssäsi tukeudut luontevasti erilaisiin työskentelyäsi helpottaviin järjestelmiin ja sovelluksiin, ja olet tottunut hyödyntämään erilaisia verkostoja kartoittaessasi ja etsiessäsi potentiaalisia kandidaatteja. Tunnet modernin rekrytoinnin työvälineet ja kanavat, jonka lisäksi vaikutat sosiaalisen median kanavissa aktiivisesti. Sinulta löytyykin markkinoijan silmää ja intoa erilaisille rekrytointimarkkinoinnin sisällöille ja mahdollisuuksille.

Ihmisten kanssa työskentely on sinulle tärkeä osa työtäsi: motivoidut positiivisen ja paikoin odotukset ylittävänkin asiakas- ja hakijakokemuksen tuottamisesta. Vuorovaikutustilanteissa olet vakuuttava, innostunut, rohkea ja ennen kaikkea oma itsesi! Nautit siitä, että saat pistää itsesi täysillä peliin, ja niin pitääkin – onhan roolisi edesauttaa asiakkaamme strategian toteutumista laadukkaan rekrytoinnin kautta.

Tervetuloa joukkoomme!

HRO-yksikkömme on reilun 30 hengen asiantuntuva porukka, joka tuottaa asiakkaillemme rekrytoinnin ja HR:n ulkoistuspalveluita. Kollegoita sinulla on Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä, ja välimatkoista huolimatta porukkamme pitää tiiviisti yhteyttä puhelimen, skypen, whatsappin ja sähköpostin välityksellä. Meillä saat taatusti aina tukea mieltäsi askarruttaviin kysymyksiin, sillä jaamme mielellämme osaamistamme ja autamme toinen toisiamme.

Hakeminen

Työt alkavat sopimuksen mukaan heti tehtävään soveltuvan henkilön löydyttyä, joten olethan meihin pian yhteydessä – hakemuksia toivomme kuitenkin viimeistään 25.3.2018. Mikäli jokin asia jäi askarruttamaan, lisätietoja antaa Team Leader Enni Vallius, puh. 040 630 8125.