SUPPLY PLANNER, Helsinki

Helsinki Foodstock Oy on kansainvälisesti toimiva hankinta- ja logistiikkaoperaattori ja maailman ääristä koko Suomeen toimittava tukkukaupan yritys, joka kuuluu Kotipizza Group Oyj:hin.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme hankintaorganisaatioomme innokasta, tuloshakuista ja oma-aloitteista

SUPPLY PLANNERIA

vakituiseen työsuhteeseen voimakkaasti kasvavaan yritykseemme. Tehtävässä vastaat asiakkaidemme kuten Kotipizza-, Subway-, Rolls-, Espresso House-, Fafa’s ja Chalupa –ketjujen päivittäisestä ostotilaustoiminnasta.

Valikoimatyöskentely asiakkaan ja yhteistyökumppanien kanssa on jatkuvaa tuotepeliä, jonka hallinnassa käytämme hyväksi kokemustamme sekä laajaa kotimaista ja kansainvälistä verkostoamme. Olemme voimakkaasti mukana asiakkaidemme ja tavarantoimittajien tuotekehityksessä, etsien jatkuvasti uusia raaka-aineita sekä innovaatioita elintarviketeollisuudesta. Tehtävässä olet myös jatkuvasti yhteydessä tavarantoimittajiin ja seuraat aktiivisesti menekkiä ja varastonarvoja. Toiminnanohjausjärjestelmämme on Microsoft Dynamics Nav.

Odotamme sinulta tarkkuutta, hyvää paineensietokykyä, periksiantamattomuutta ja hyvää ongelmanratkaisukykyä. Lisäksi toivomme sinulta asiakaspalveluhenkisyyttä, oma-aloitteisuutta sekä aktiivista otetta tarttua haasteisiin. Työtehtävä edellyttää tuloksentekohalua ja hyvää ennakointikykyä, sillä Supply Planner vastaa toiminnallaan varaston arvoista sekä niiden oikeasta tasosta. Suomen kielen lisäksi toimessa tarvitaan englannin kielen taitoa. Tehtävässä tulet käyttämään Excelin perusasioita sujuvasti, ja aiempi Excel-kokemus on eduksesi.

Lisäksi eduksesi katsomme kiinnostuksen ruokaan ja elintarvikealaan. Myös kaupallisen alan koulutuksesta (esim. merkonomi, tradenomi yms.) on hyötyä tehtävässä.

Tarjoamme mielenkiintoisen työtehtävän ja näköalapaikan fast casual -konseptien tavaroittamiseen ja elintarviketeollisuuden maailmaan. Pääset osaksi innovatiivista ja eteenpäin pyrkivää työympäristöä ja yritystä, jossa vauhdikas kasvu on arkipäivää. Kyseessä on itsenäinen ja joustava toimenkuva, jossa myös kehittyminen ja eteneminen ovat mahdollista. Lähde tehokkaan tiimin mukaan osaksi hienoa kasvutarinaa!

Kiinnostuitko? Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä CV:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, ja haastattelut aloitetaan mahdollisesti jo hakuajan aikana. Toteutamme rekrytoinnin yhteistyössä ManpowerGroupin kanssa ja lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Laura Neva, laura.neva@manpowergroup.fi

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys