VARASTOTYÖNTEKIJÄ, Kurikka

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Etelä-Pohjanmaa, Kurikka, Seinäjoki
Tehtäväalue: 
Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1
 
Haemme asiakasyrityksellemme reipasta varastotyöntekijää Kurikkaan.
 
Toivomme sinulta:
 
- reipasta ja motivoitunutta asennetta
- oma-aloitteisuutta
- työkokemusta tavaran lähetyksestä ja vastaanotosta
- katsomme eduksi trukinajotaidon
 
Työ on 1-vuorotyö ma-pe. Työt alkavat mahdollisimman pian ja työsuhde on määräaikainen 5kk, jonka jälkeen sinulla on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakasyrityksen kanssa.
 
Tarjoamme mukavan työyhteisön lisäksi mahdollisuuden kasvattaa omaa osaamistasi ammattitaitoisten työntekijöiden opastuksella.
 
Kiinnostuitko? Toimi nopeasti, tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä.
 
Hae tehtävää viimeistään 26.6.2019 mennessä www.manpower.fi - sivujen kautta rekisteröitymällä hakijaksi ja painamalla Hae-painiketta. Lisätietoja tehtävästä antaa ManpowerGroup Oy:n Senior Recruitment Consultant Mari Alahuhtala puh. 040-652 8481 tai mari.alahuhtala@manpowergroup.fi