KOORDINAATTORI, Olkiluoto

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Satakunta, Eurajoki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme asiakkaalleemme koordinaattoria vastaamaan FSAR ja luokitusasiakirjojen ylläpidosta.

 
Tehtävä koostuu pääasiallisesti seuraavasta kolmesta työtehtävästä: 
- Viranomaiselta ja laitosmuutostöiden kautta tulevien asiakirjamuutostarpeiden päivittämisestä turvallisuusselosteeseen, luokitusasiakirjaan ja tarvittaessa myös laitostietokantaan. 
- järjestelmävastaavien ja projektien tukemisesta luokitustietojen määrittämisen osalta. 
- Turvallisuuskatselmuksen tietojen kokoamisesta ja niiden viemisestä tietokantaan.
 
Tehtävän kuvaan kuuluu erilaisten muutostarpeiden koordinointi, viranomaiskäsittelyt ja erilaisten tietojen päivittäminen eri järjestelmiin. Siten erityinen huolellisuus, järjestelmällisyys ja projektipäällikön ominaisuudet ovat tarpeellisia tehtävässä suoriutumiseksi. 
 
Hyvin mielenkiintoisen työympäristön ja tehtävän lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan Olkiluodon ihmeelliseen maailmaan ja kehittää hyvin kattava ymmärrys laitoksista sekä rakentaa hyvin laaja kontaktiverkosto.
 
Kiinnostuitko?
 
Rekisteröi itsesi hakijaksi osoitteessa www.manpower.fi ja hae tätä tehtävää viimeistään 22.6.2018 mennessä. Alamme käsitellä hakemuksia jo ennen hakuajan päättymistä ja tehtävä täytetään heti soveltuvan ehdokkaan löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa tiistai- ja torstai-iltapäivisin klo 14.00-16.00 ManpowerGroupin rekrytointikonsultti Olli Tossavainen, puh. 045 357 8885.