MYYNTIKOORDINAATTORI, Helsinki

Ruotsalaisomisteinen pörssiyhtiö FM Mattsson Mora Group on yksi Pohjoismaiden johtavista vesihanoja keittiöön ja kylpyhuoneeseen kehittävistä ja markkinoivista yrityksistä. Tuotteet myydään vahvoilla ja tunnetuilla tavaramerkeillä Mora Armatur, FM Mattsson ja Damixa. Pohjoismaat ovat konsernin päämarkkina-alue. Liikevaihto on yli 120 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on yli 550. Yrityksellä on pitkä, yli 150 vuoden historia. Tuotteet valmistetaan moderneissa tuotantolaitoksissa, samalla kuitenkin pitkiä laatuperinteitä vaalien. Toimialallaan yritys on arvostettu ja tunnettu innovatiivisuudestaan sekä tyylikkäistä ja korkealaatuisista tuotteistaan. Lisäksi FM Mattsson Mora Group Finland haluaa toiminnallaan ja ajatusmaailmallaan erottua tuomalla alalle jotain täysin uutta ja edistyksellistä. Tästä yhtenä hyvänä esimerkkinä yhteistyö Suomen Jääkiekkoliiton kanssa.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

 

Haemme myyntitiimiimme vakituiseen tehtävään

MYYNTIKOORDINAATTORIA

Monipuolinen tehtävä sisältää myynnin tuki- ja koordinointitehtäviä. Tyypillisesti tehtävät koostuvat tilaustenkäsittelystä, tilausten seurannasta, asiakaskyselyistä, tehdaskontaktoinnista, hinnastojen ja tietojen päivittämisestä, tavaroiden vastaanotosta ja lähettämisestä sekä reklamaatioiden käsittelystä. Lisäksi otat vastaan vieraitamme ja pidät huolta showroomistamme. 

Nautit monipuolisesta työnkuvasta ja pidät langat sujuvasti käsissäsi myös usean samanaikaisen tehtävän keskellä. Kommunikoit sujuvan suomen kielen lisäksi ongelmitta sekä suullisesti että kirjallisesti vähintään englannin kielellä, ruotsin kielen osaaminen katsotaan eduksi. Sinulta löytyy paineensietokykyä ja taitoa priorisoida työtehtäviä ajoittain hektisessä ympäristössä. Työ edellyttää toimivaa yhteistyötä useiden eri sidosryhmien kanssa, joten tarvitset erinomaiset vuorovaikutus- ja yhteistyötaidot. Ymmärrät myyntipalvelun tärkeyden ja jäät asiakkaiden mieleen positiivisena palveluna.

Tarjoamme sinulle itsenäisen ja monipuolisen työn, missä osaava tiimi on tukenasi kansainvälisessä työympäristössä. Annamme tehtävään hyvän perehdytyksen. Toimipisteemme sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Herttoniemessä.  

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi. Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikonsultti Liisa Jenkins puh. 050 5273453 tai sähköpostitse: liisa.jenkins@fi.experis.com

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.