VASTAAVA TYÖNJOHTAJA, Jyväskylä

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

Työpaikan sijainti: 
Jyväskylä
Tehtäväalue: 
Rakennusala - Construction, Tekniikka ja logistiikka - Engineering and Logistics
Tehtävien määrä: 
1

 

Etsimme asiakkaallemme Jyväskylään

VASTAAVAA TYÖNJOHTAJAA (RI/Rkm/DI)

Vakituiseen työsuhteeseen .

Asiakas on jyväskyläläinen yritys, joka on toiminut Keski-Suomessa jo useita vuosikymmeniä. Yrityksellä on useita rakennusprojekteja ja etsimme nyt vakituiseen työsuhteeseen pätevää ja osaavaa vastaavaa työnjohtajaa vastaamaan uudis- ja saneerauskohteista.

Edellytämme sinulta:
- tehtävään soveltuvaa koulutusta (rakennusmestari tai -insinööri)
- kokemusta vastaavista työtehtävistä noin 3-5 vuotta
- nykyaikaisen tietotekniikan hallintaa ja kokemusta työnjohtotehtävistä
- ymmärrystä kustannustehokkuudesta ja laadusta
- kiinnostusta työturvallisuusasioihin
- Tervetalo osaaminen (P1 luokitus) katsotaan eduksi

Tarjoamme sinulle:
- runsaasti mielenkiintoisia projekteja
- monipuolisen ja erittäin motivoivan työkentän
- hyvät toimintaedellytykset ja mukavan työporukan

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisia työtehtäviä isojen projektikohteiden parissa, meillä on myös hyvät työsuhde edut sekä työtä myös projektien välille. Hyvät työsuhde-edut ja koulutusmyönteinen isohko yritys. Tässä olisi hyvä mahdollisuus vaikka sinulle paluumuuttaja, joka haluat palata takaisin Jyväskylään. Ota yhteyttä niin kerron sinulle lisää!

Hae tehtävään  viimeistään 11.3.2018 rekisteröimällä CV:si osoitteessa www.manpower.fi Lisätietoa tehtävästä antaa 8.3. alkaen rekrytointikonsultti Pia Leinonen puh. 040 570 1065 tai pia.leinonen@manpowergroup.fi