CUSTOMER SERVICE REPRESENTATIVE, Helsinki

Pohjoismaisena FinTech-yrityksenä olemme erikoistuneet digitaalisten maksujen välittämiseen. Yhdistämme pankit, yritykset ja kuluttajat digitaaliset maksut mahdollistavalla kansainvälisellä verkostollamme. Toimintamme kattaa kaikki Pohjoismaat ja tarjoamme laajan valikoiman kauppiaspalveluja, korttipalveluja ja maksuliikepalveluja. Jokaisen palvelumme ja ratkaisumme taustalla on selkeä lupaus: sujuvia maksuja, kattavia verkostoja ja loistavia ideoita upeilta ihmisiltä.

Työpaikan sijainti: 
Uusimaa, Helsinki
Tehtäväalue: 
Toimisto- ja asiakaspalvelu - Office Administration and Customer Service, Taloushallinto ja rahoitus - Finance
Tehtävien määrä: 
4

 

Haemme nyt Netsille neljää asiakaspalvelijaa määräaikaisiin ja toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Määräaikaisten työsuhteiden kestot vaihtelevat 12-18 kuukauden välillä. Valittavat henkilöt työllistyvät suoraan Netsin työntekijöiksi (3 hlöä) tai Manpowerin kautta vuokratyösuhteeseen (1 hlö) ja työt alkavat sopimuksen mukaan. Tehtävät täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Työpaikka sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin Vallilassa.

Tehtäviisi kuuluvat erinomaisen asiakaspalvelun ja asiakaskokemuksen tuottaminen kauppiaillemme Suomen tai Ruotsin markkinoille tehtävästä riippuen. Asiakaspalvelukanavina käytät puhelinta sekä sähköpostia. Lisäksi toimit asiakastukena maksuliikennejärjestelmiin liittyen. Työt ajoittuvat ma-su, klo 8-21 välillä (7,5 h/päivä, 37,5 h/viikko).

Tehtävässä menestyminen edellyttää
- hyviä vuorovaikutus-, viestintä- ja yhteistyötaitoja
- kykyä itsenäiseen toimintaan ja päätöksentekoon
- soveltuvaa koulutusta tai vastaavaa työkokemusta esim. rahoitus- tai pankkialalta, puhelinasiakaspalvelusta tai teknisestä tuesta
- erinomaista ruotsin kielen osaamista (mielellään äidinkielenä) sekä sujuvaa suomen ja englannin kielten osaamista
- hyvää paineensietokykyä

Tarjoamme mielenkiintoisen ja monipuolisen tehtäväkokonaisuuden, kattavan perehdytyksen, kilpailukykyisen palkkauksen sekä työyhteisön, jossa on hyvä yhteishenki.

Hae tehtävää mahdollisimman pian rekisteröidyllä cv:lläsi painamalla "Hae"-painiketta. Tehtävät täytetään oikeiden henkilöiden löydyttyä. Lisätietoja tehtävästä antaa Recruitment Consultant Rami Inkilä, rami.inkila@manpowergroup.fi.    

Manpower on maailman johtavia rekrytointi- ja henkilöstöalan yrityksiä, joka toimii 80 maassa ja on markkinajohtaja Pohjoismaissa ja Baltiassa. Suomessa olemme yksi suurimmista rekrytointiin, henkilöstövuokraukseen ja soveltuvuusarviointeihin erikoistuneista yrityksistä. Työnantajat etsivät kauttamme taitavia ja motivoituneita ammattilaisia kaikille organisaatiotasoille, määräaikaisiin ja vakituisiin työsuhteisiin. Palvelemme asiakkaitamme ja hakijoitamme valtakunnallisesti aluetoimistojemme kautta. Manpower on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.