APPLICATION SALES MANAGER, Tampere

Kemion Oy on suomalainen kemian yhtiö, joka tarjoa asiakkailleen markkinoiden parhaimmat tuotteet, maailmanluokan tuote- ja sovellusosaamisen ja ensiluokkaisen palvelun. Olemme pitkän käytännön kokemuksen kautta kasvaneet jäänsulatuksen ja pölynsidonnan huippuosaajaksi. Pystymme tarjoamaan erinomaista tietotaitoa myös useissa muissa kemian sovelluksissa. Olemme tehokkaasti verkostoituneet kansainvälisillä markkinoilla ja haluamme palvella asiakkaita siellä, missä heidän tarpeensa ovat.

Työpaikan sijainti: 
Pirkanmaa, Tampere
Tehtäväalue: 
Myynti, markkinointi, viestintä - Sales, Marketing, Communications
Tehtävien määrä: 
1

Haluatko päästä avainrooliin ekologisten vihreiden kemianalan- ja tuotteiden palveluita tarjoavaan kasvavaan yritykseen?
Haemme vientimyynnistä syttyvää APPLICATION SALES MANAGERIA: Kemion Oy:lle, Tampereelle

Työtehtävä:
Sinun tehtäväsi on rakentaa asiakkaalle Kemion:n tuotteista erilaisia kemiallisia ratkaisuja tehostamaan asiakkaiden päivittäistä liiketoimintaa vientimarkkinoille. Työ pitää sisällään matkustamista sekä aktiivista työskentelyä kohdemaissa. Tehtävässä avaat uusia markkinoita ja vastaat niiden jatkokehityksestä. Käytössäsi on markkinoiden parhaimmat tuotteet, maailmanluokan tuote- / sovellusosaaminen ja ensiluokkainen Kemion palvelulupaus!

Etsimämme henkilö:
Sinulla on käsitys siitä, miten vientiverkostoa rakennetaan. Omaat teknisen lähestymistavan, kykenet ymmärtämään asiakkaiden monipuolisia teknisiä tarpeita. Olet avoin uusille asioille, myös epävarmuustekijöiden sietäminen on ensiarvoisen tärkeää kasvavassa yhtiössä, jossa pienen tiimin tekemisellä on suuri merkitys. Omaat yrittäjämäisen työskentelyotteen. Pienessä yhtiössä sinulla on mahdollisuus työskennellä laajasti erilaisten työtehtävien parissa.

Sinulla on:
- Rohkea lähestymistapa, omaat ennakkoluulottoman asenteen toimia asiakasrajapinnassa. Olet merkittävässä roolissa vaikuttamassa yrityksen tulevaisuuteen vientimarkkinassa
- Innovatiivinen ajattelutapa, nautit myynnistä ja asiakaskohtaamisista
- Tehtävään soveltuva korkeakoulutausta
- Rohkea ja tuloshakuinen työote
- Joustava ja ulospäinsuuntautunut ajatusmalli
- Erinomaiset yhteistyö- ja kommunikointitaidot suomeksi ja englanniksi

Tarjoamme:
- Mahdollisuuden päästä mukaan ekologiset arvot omaavaan kasvavaan yritykseen
- Pienen yrityksen edut, vastuullisen ja monipuolisen tehtävänkuvan
- Ympäristön kasvaa ja kehittyä yrityksen mukana
- Kattavan perehdytyksen, joka räätälöidään valitun henkilön osaamisen ja kokemuksen mukaisesti
- Hyvän ansiotason ja mahdollisuuden bonusmalleihin.

Eduksi:
- Kemian tausta
- Hyvä ruotsin kielen taito

Tehtävässä on aloitus sopimuksen mukaan, kuitenkin viimeistään huhtikuussa.

Kiinnostuitko?
Hakemuskäsittelystä ja valintaprosessista vastaa Experiksen rekrytointikonsultti Jussi Laaksonen p. +358 40 1864 937 tai jussi.laaksonen@fi.experis.com

Hae tehtävää rekisteröimällä CV:si ja hakemuksesi palkkatoiveineen osoitteessa www.experis.fi viimeistään 20.2.2019 mennessä.

Experis™ on johto- ja asiantuntijatason rekrytointi- ja projektiratkaisuihin erikoistunut kansainvälinen yritys. Luomme uusia ura- ja kasvumahdollisuuksia osaaville yksilöille ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan omat tavoitteensa nopeammin. Olemme erikoistuneet IT- ja insinöörialan sekä taloushallinnon, myynnin, markkinoinnin, viestinnän ja henkilöstöhallinnon osaamisalueisiin. Vuosittain etsimme asiakkaidemme avainpaikoille tuhansia alansa parhaita täsmä- ja erityisosaajia, esimiehiä ja johtajia. Experis on osa ManpowerGroupia.